Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Adriatica (circuit si plaja) Slovenia Croatia Italia 13 24 august 2013
admin:
Despre ultimele doua hoteluri:
Hotel President 4* Mestre Venezia
Este amplasat aproape de centru și la o călătorie de 10 minute cu autobuzul de Veneția. Camerele spațioase sunt echipate cu TV prin satelit, aer condiționat și minibar. Ofera gratuit acces la Wi-Fi și parcare.
Camerele sunt izolate fonic și oferă, de asemenea, canale TV Mediaset Premium. Micul dejun este servit sub forma unui bufet generos.
Autobuzele spre Veneţia şi spre Aeroportul Marco Polo au staţie la aproximativ 300 de metri de Hotelul President, iar zona comercială din Mestre este la 5 minute de mers pe jos.
Fotografii ale Hotelului President 4*:
Hotel M 3* Ljubljana
M Hotel este un hotel modern, situat în apropiere si de şoseaua de centură a Ljubljanei şi de centrul oraşului, oferind o conexiune rapidă. Se afla la numai 5 minute de mers cu maşina de centrul oraşului, de la staţia de transport în comun care se află la 50 metri distanţă.
Internet wireless gratuit, TV cu ecran plat şi aer condiţionat.
Are un restaurant modern, cu o frumoasă terasă de vară. Se servesc acolo mâncăruri internaţionale şi preparate vegetariene.
admin:
Recapitulez hotelurile la care o sa stam. Am sa postez aici si adresele lor si numerele de telefon. Este foarte bine sa le aveti listate cu voi, pt ca in situatia in care va desprindeti de grup, sa stiti unde trebuie sa ajungeti:
Szeged: Hotel Forras 4* Adresă: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert utca 16-24, Ungaria
Telefon:+36 62 566 466
O sa stam aici doua nopti, una la inceput de vacanta 13/14 august si una la sfarsit 23/24 august. Avem intrare gratuita la complexul SPA Aquapolis, conectat la etajul I cu hotelul.
Plitvice: Hotel Grabovac 3* Adresa: Plitvicka Jezera, 53231 Grabovac. Telefon: +385 (0)53 751 999
O sa fim cazati o noapte, 14/15 august
Venezia: Hotel President 4* Adresa: Forte Marghera 99/A, 30173 Mestre . Telefon: +39 041 985655
Trei nopti vom fi cazati in acest hotel, incepand cu data de 15 august si iesire pe 18 august.
Opatja: Hotel Grand Adriatic II 3* Adresa: Adresă: Marsala Tita 200, 51410, Opatija, Croația
Telefon:+385 51 719 000
Patru nopti o sa fim gazduiti de acest hotel, unde vom avea, pe langa micul dejun care este inclus la toate hotelurile la care urmeaza sa mergem si masa de cina, tip bufet. Intram pe 18 si iesim pe 22 august
Ljubljana: M Hotel 3* Adresa: Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana Telefon: +386 1 513 70 00
Vom sta acolo penultima noastra noapte de vacanta, adica 22/23 august.
adda:
Multumesc Gigi, dar nu era graba cu raspunsul, eu inteleg si stiu cat esti de ocupat, urmaresc forumul asa ca nu e problema.
Imi pare rau pt tatal tau, ii doresc si eu sanatate multa si tie la fel sa faci fata la toate provocarile si sa poti sa te simti la fel de bine in continuare in toate actiunile.
E ok locul de intalnire si ora mai mult decat perfecta :). Eu sunt gata de vacanta demult, deja numai acolo ma gandesc, de-aia m-am si grabit cu intrebarea :giggle:
A mai ramas putin.... *|*
admin:
V-am transmis si un Email, eu am sa plec in MM si nu stiu cat o sa pot raspunde la tf. Am vrut sa ma asigur ca fiecare a citit aici tot ce tine de plecare.
Sper ca stiti, pt a putea vorbi de dincolo in tara si chiar intre noi, aveti nevoie de activarea rooming-ului. Daca nu aveti optiunea asta, nu veti putea nici macar sunati...Verificati deci si amanuntul acesta...
Pt umblatul in soare nu uitati de ceva de protectie. A capului si pielii.
mihaela1961:
Daca Gigi spune ca doua nopti vom sta la hotel Forras-Szeged, iacata ca am gasit impresii 'de la fata locului' si m-am bucurat cand am citit :)
redau mai jos linkul
http://amfostacolo.ro/ungaria-pareri,9/szeged-mako,60,466/hunguest-hotels-forras-szeged,7913/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__38086.htm
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă