Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (21/41) > >>

admin:
Lucrez acum la partea de ghidaj, n-am sa postez aici ceea ce am strans si am considerat ca interesant si important de stiut, tin pentru drum, sa va treaca timpul mai usor si sa le aveti atunci proaspete in minte.

Pe masura ce termin cate ceva, adaug aici, insa asa cum va spuneam pe foarte scurt. Ma rezerv ptr drum...

Deci prima oprire stiti ca o sa o facem la Szeged, acolo unde o sa putem sa ne bucuram de SPA-ul conectat la hotel. Dupa, cine doreste poate sa iasa la o plimvbare in centrul orasului, este frumusel si primitor. Si nu este departe de hotel. Intr-o ora am adat un tur. Si poate inca ceva timp sa mancam ceva....

Dimineata plecam spre Plitvice, cel mai mare parc national din Croatia. Locul in care s-a filmat Winetou, varianta pe care am vazut-o noi cei mai...+nu stiu cat si in care juca Pierre Brice. Ne vom caza la Grabovac, un refresh, apoi ne schimbam banii la receptia hotelului, ne cumparam ceva pentru seara si drumul de a doua zi, asta de la alimentara din cadrul complexului in care o sa astam si ...gata! - plecam sa vizitam Lacurile Inferioare. Ramanem in parc pana spre seara. O sa fie practic o plimbare la cascade si lacuri, sa va imbracati lejer si sport...
A doua zi dimineata, dupa micul dejun o sa vizitam Lacurile Superioare, de la Kozjak in sus. O sa fiti incantati cu siguranta de culorile acelea fantastice pe care le are apa...Ai senzatia ca cineva le-a colorat mestesugit, atat de ireale sunt.

De la Parcul National Plitvice o sa plecam spre Mestre. Acesta este parte a Venetiei, este in fapt zona continentala, fiind legat de situl turistic printr-un pod care traverseaza parte din Gloful Venetiei. Seara cand o sa jungem, fiind in centru vom putea iesi sa mancam niste paste sau o pizza....

diana125di:
Pentru mihaela1961:

Draga Mihaela, nu am reusit sa te gasesc pe Facebook.
Te rog sa ma cauti tu pe fb, dupa adresa de mail. Id-ul e acelasi ca pe acest forum, pe yahoo com.

mihaela1961:

--- Citat din: diana125di din Miercuri, 31 Iulie 2013, 10:16 ---Pentru mihaela1961:

Draga Mihaela, nu am reusit sa te gasesc pe Facebook.
Te rog sa ma cauti tu pe fb, dupa adresa de mail. Id-ul e acelasi ca pe acest forum, pe yahoo com.

--- Terminare citat ---
adresa de e-mail:parascanmihaela@yahoo.it
dupa nume cont 'diana125di' nu te-am gasit nici eu pe facebook  :(

CristianT:

--- Citat din: admin din Marți, 30 Iulie 2013, 08:09 ---Mi-ai pus o intrebare Mihaela ieri. Din pacate sosit de pe Nera am avut o surpriza neplacuta, tatal meu s-a operat de urgenta cat eram eu plecat...Ieri a fost chiar ziua lui si am fost la spital sa-l vad. Apoi am plecat la Sibiel pt grupul lui Andy Szekely. Urmeaza sa stea acolo pana in septembrie, asa ca trebuia sa le dau si lor bine ati venit. De aceea mi-am intrerupt ieri postarea despre Adriatica.

--- Terminare citat ---

Multa sanatate tatalui tau!

mihaela1961:

--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:13 ---adresa de e-mail:parascanmihaela@yahoo.it
dupa nume cont 'diana125di' nu te-am gasit nici eu pe facebook  :(

--- Terminare citat ---
Te-am gasit pe facebook, te caut si prin e-mail  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă