Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (2/34) > >>

nickescool:
Nu s a inscris nimeni ?? :( Cred ca vreau si eu ,,,,,,

admin:
Doar ce au inceput inscrierile Nicu...Si deja sunt rezervari. Mi-ar placea sa-mi revad partenerul de grill de anul trecut... Si poate ca vii cu niste retete de pe unde te preumblii tu... :)

Sherban:
chiar as veni si eu, mi se pare mai interesant asa, cooking, action....vad ca incepe sa mi placa si actiunile culinare SC nu doar cele de munte. intrebare admin, se schimba si ceva la categoria de varsta (50-60?) :whistle:

admin:
Am schimbat deja. Poate mai apare undeva uitat. Este o actiune generala, deschisa tuturor.

nickescool:

--- Citat din: admin din Luni, 07 Octombrie 2013, 09:30 ---Doar ce au inceput inscrierile Nicu...Si deja sunt rezervari. Mi-ar placea sa-mi revad partenerul de grill de anul trecut... Si poate ca vii cu niste retete de pe unde te preumblii tu... :)

--- Terminare citat ---

Ok Gigi ,o sa incerc sa invat sa gatesc ceva spicy(in stil indian),sau gatit cu Ghee(unt din lapte batut ca la tara-in stil pakistanez) sau baboi(porc) in stil asiatic(filipinez) :))))),,,,,ms de raspuns.Chiar este frumos ce faci tu aici .

Am uitat de  bucataria araba,etiopiana sau poloneza,,,nu mai am colegi din alte  natii, :) .Traiasca UN.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă