Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (25/34) > >>

wonderland:
nikes, dacă nu și nu, puneți microbuzul în tuci :giggle:

Drum bun dragilor, să vă fie ieșirea la Bran veselă și îmbrățișată de arome  si gusturi de neuitat.  :flori:

Codru:
Dragilor ! va salut si va urez distractie maxima , asta ca sa fiu sigura ca se ia startul  devreme pentru revelion !! Pupici lui Kike si Maria  :thumbup:

kike:
Multumim, Codrule! Chiar e un start reusit:)Si noi te pupam:*

admin:
Wonderland si Codru, trebuie ca gandurile voastre au fost tare bune... din moment ce a fost atat de frumos.. si timp si oameni si tot...!  :)

S-a incheiat si ultima actiune din 2013...Inchid o fila, multumit si bucuros...mai ales ca s-a incheiat atat de bine! M-am simtit excelent, am apreciat ca ati fost un grup foarte echilibrat si armonios...asta imi da convingerea ca multi dintre voi o sa ramaneti prieteni...

Maine poze, cate ceva despre Cooking Camp, pe care vreau sa-l lansez ca si concept pt corporate. Si care, cu siguranta ca nu va lipsi de acum incolo din calendarul actiunilor Singles Camp. Are sa fie la fel ca si Carnavalul si Sarbatoarea Toamnei...

cristin:
 :applause: Multumesc pentru minunatele clipe petrecute impreuna :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă