Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
florin69:
1. Gigi Cindea - urcare din Sighisoara
2. Daniela B - urcare din Dej (sau din Cluj daca cumva ajunge microbusul si pe aici )
3.MONICA D-urcare din bucuresti
4 Florin Ion - urcare din Bucuresti si coborare la fiecare 2-3 ore, pt. bere si altele asemenea....., si pe tine Gigi, abia astept sa te trag de urechi ( din nou). :D
zambila:
2. Daniela B - urcare din Dej (sau din Cluj daca cumva ajunge microbusul si pe aici )
4 Florin Ion - urcare din Bucuresti si coborare la fiecare 2-3 ore, pt. bere si altele asemenea....., si pe tine Gigi, abia astept sa te trag de urechi ( din nou). :D
5 G.Mona-hop si eu din Bucuresti
ileana_matei:
4 Florin Ion - urcare din Bucuresti si coborare la fiecare 2-3 ore, pt. bere si altele asemenea....., si pe tine Gigi, abia astept sa te trag de urechi ( din nou).
6. Elena M. - urcare din Bucuresti
7. Liliana M - Surdesti - Bucuresti - deci doar intoarcere
wonderland:
Heiiiiiii, mi-am dat seama că săptămâna viitoare, pe vremea asta, sunt în drum spre Maramures, plai cu dor *|*
Așa că, mi-am rezervat bilet.
Cobor la Baia Sprie, de unde, domnul amabil de la pensiunea Amethyst m-a informat că mai sunt 10 km, dacă pot veni cu...o ocazie:)
Ajung în Baia Sprie, undeva înainte de ora 18.00, pe lumină, dar dacă ies lipsă la apelul de seară, Gigi, sună la 112, te rog :giggle:
anuta:
Mă numesc Anișoara Vîlcu și o să particip cu acest grup la prima mea excursie în cadrul Singles camp. Abia aștept să ne cunoaștem și să petrecem timp plăcut împreună. Scuze Gigi pentru înscrierea mea tardivă. Să ne întâlnim sănătoși și voioși!
4 Florin Ion - urcare din Bucuresti si coborare la fiecare 2-3 ore, pt. bere si altele asemenea....., si pe tine Gigi, abia astept sa te trag de urechi ( din nou).
6. Elena M. - urcare din Bucuresti
7. Liliana M - Surdesti - Bucuresti - deci doar intoarcere
8. Anișoara Vîlcu - urcare din București
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă