Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
come undone:
--- Citat din: otiliamano din Duminică, 14 Iulie 2013, 20:03 ---din pacate eu nu o sa mai pot participa. In aceasta perioada e ziua mea si imi vin niste prieteni din Italia. Chiar imi pare rau pentru ca nu am fost nicioadata in Maramures... dar o sa fiu in apropiere .... la Capalna.
@come undone - iata deci ca s-a eliberat un loc. O sa vorbesc cu Samiza luni sa vad daca pt sa mut avansul ca si plata pentru Delta si in functie de asta vedem cum facem daca te mai intereseaza.
--- Terminare citat ---
Din pacate nu mai reusesc sa ajung, este tarziu acum sa cer concediu, imi pare rau si sper ca nu am incurcat pe nimeni.
monica.deaconeasa:
buna seara. as dori si eu sa merge daca se mai poate.
Mihaela39:
Monica, daca vrei poti merge in locul meu. Din pacate programul nu-mi mai permite participarea la aceasta actiune, desi am platit avansul.
Contacteaza-ma te rog pe e-mail: marmih_72@yahoo.com si dupa vorbesc si cu Samiza sa facem schimbarea.
monica.deaconeasa:
--- Citat din: Mihaela39 din Joi, 18 Iulie 2013, 14:42 ---Monica, daca vrei poti merge in locul meu. Din pacate programul nu-mi mai permite participarea la aceasta actiune, desi am platit avansul.
Contacteaza-ma te rog pe e-mail: marmih_72@yahoo.com si dupa vorbesc si cu Samiza sa facem schimbarea.
--- Terminare citat ---
Buna seara
acum ma vazut mesajul.
te voi contacta pe email
PGabriela:
Cu regret trebuie sa renunt la acest taseu.
Am o problema de sanatate care nu se amelioreaza pana la data plecarii.
Am vorbit azi cu Gigi si m-a sfatuit sa scriu pe forum.
Daca este vreun doritor sa mearga = rog sa ma contacteze pe adresa
win.gabriela@yahoo.com
Sau pe facebook = Pustianu Gabriela
:( :'(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă