Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013  (Citit de 83947 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Anda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013
« Răspuns #210 : Marți, 30 Iulie 2013, 20:29 »
stai linistita, cred ca stiu ce s-a intamplat: daca ai luat adresele din tabel cu copy si ai facut paste pe  wetransfer, le ia automat doar pe primele 20, eu sunt a 21-a  :)

by the way, am trimis si eu cateva, daca e cineva care nu le-a primit, sa claxoneze

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #211 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 00:15 »
Am primit si eu toate pozele ... sunt superbe .... multumesc !! ..... le rasfoiesc de nu stiu cate ori ......
Apropos de pozele Anei, vedeti ca ultima poza nu se descarca (DSC08935) de aceea pare eroarea la descarcare.
Raluca .... m-am inscris si eu la "Sarbatoarea recoltei" (sper sa-i revad pe toti cei din grup acolo) si ....... astept cu nerabdare declaratia "sotului" !!  (poate se razgandeste si nu mai vine  :(    :)  ) si "sotiei" ii recomand sa fie mai maleabila, ce conteaza localitatea unde va stabiliti  :) ... nu de alta dar "sotul" este malabil, mai bine zis influentabil (trasatura recunoscuta de el  ;) )
Cu ajutorul vostru imi aduc aminte toate amanuntele, lucrurile marunte care au facut atat de frumoasa aceasta excursie ..... Ana a uitat unde si-a pus telefonul, a crezut ca l-a pierdut  :) , Kike si-a rupt bocancul, dar partea frumoasa a fost cum si l-a legat cu basmalutza  :giggle: , Codruta era sa se accidenteze, dar a cazut pe rucsac  ;D , s-a accidentat "masa"  :happy: , Raluca a facut fitness la izvor desi nu avea tricoul personalizat  ;D , Delia s-a transformat din "diva" in "liant" incercand sa creeze punti de legatura : "locuiti in Sasca Montana ? " :yeah: .... dar in final tot "diva" noastra a ramas , eu am primit un batz fermecat (daca tot nu am avut trakking), dar cred ca l-am meritat  :) ........ si de Geta nu mai vorbesc, i se potriveste si chitara si matura si aspiratorul, dar si acel moment de spectacol pe care ni l-a oferit !!!  :kissing:  .... aaaaa..... i se potriveste si postura de negociator !!  :thumbup: ....
E tarziu, trebuie sa merg la culcare, daca mai recapitulez mult, nu mai dorm toata noaptea ..... va pup pe toti, noapte buna   :smitten:

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #212 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 09:38 »
Nu reusesc sa ma decid care din cele doua actiuni la care am participat, Mtii Apuseni sau Cheile Nerei mi-a placut mai mult si niici nu mai incerc, pentru ca ambele mi-au placut in egala masura, fiind totusi destul de diferite. Dupa Mtii Apuseni nu am avut momente in care sa ma surprind ca zambesc singura aducerilor aminte :) si nu ma gandesc doar la momentele haioase, ci si la micile gesturi de tandrete, de afectiune, de solidaritate, de incurajare :)
De cateva zile ma simt tare rau, dar imi face foarte bine sa va urmaresc postarile si sa vad ca ati ramas la fel de vesele si de ciripitoare :)
Sa aveti o zi frumoasa!

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #213 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 10:26 »
Corina, fruntea sus! Te asteptam maine seara la "bile" si, crede-ma, te vei simti mult mai bine. Imi pare rau ca nu vii la Sibiel, dar e timp sa te razgandesti :)
Tania, m-am hotarat...dupa ce am vazut ce influenta are orasul asta asupra psihicului si mai ales a fizicului ;)....vreau la Resita!!!!! Acum urmeaza sa-mi conving si sotiorul :angel: Frumoasa recapitulare ai facut!  Sentimentele la despartirea de voi au fost ca in taberele din copilarie, intotdeauna plangeam nu cand plecam de-acasa , ci cand plecam acasa :)      :kissing:

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #214 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 10:52 »
Dragele mele frumoase! Va fac un anunt important: vin la Sibiel! Se anunta vremuri "mustoase" sau chiar "tulburele"! Drept care, formatia e completa, sa-nceapa paranghelia!!!

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #215 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 10:56 »
Si, apropos, Kike: care-i tinuta de bile? In blugi si adidasi e OK? Imi propun sa vin, dupa ce merg la o intalnire importanta, in care am ceva de transat. Sper sa se termine pana la ora intalnirii.

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #216 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 11:29 »
Fara rochii de seara, va rog! Pastrati-le pt marele eveniment :whistle: Tot in blugi si eu. Abia astept :kissing:

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #217 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 12:55 »
Si eu ma bucur sa ne vedem din nou. Tocmai am platit si pentru Sibiel, asa ca treaba e certa, lichida si ... exigibila!

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #218 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 13:37 »
 :yeah:In sfarsit am vazut pozele de la Gigi! Nu pot sa zic decat.... suntem niste nebuni frumosi  :bow:  Deci, Sibiel, pregateste-te, venim *|*

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #219 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:03 »
Kike avem rezervare la bile conform cerintei  :thumbup: atata ca, daca mai gasim pe cineva cu card de membru avem reducere la ambele  :yeah:, ca vad ca aplica reducerea gen 1 pista = 1 card, dar si daca nu, nu mai conteaza, important e sa ne reintalnim si sa ne readucem aminte de toate micile nebunii facute impreuna  :D

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #220 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:09 »
Tania, asa de frumos le-ai povestit  :applause: ca retraiesc fiecare moment ca si cum ar fi in prezent, desi au trecut cateva zile de la intoarcere.

Va mai aduceti aminte fetelor cat am mai ras si pe microbus la intoarcerea in Bucuresti, cu toata oboseala acumulata dupa o zi torida de vara cand am gasit in microbus "batul" de lemn si cum ne imaginam noi drumul catre casa in statia de metrou cu batul de cioban si oare ce-or fi gandit trecatorii  :yeah:

Pana si calatoriile cu microbusul au avut momentele lor de nebunie frumoasa, ca sa nu mai zicem de ce am facut acolo  :yeah:

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #221 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:33 »
Ei bine, eu am circulat cu batul si stapana lui catre Dristor si n-am cuvinte sa descriu fetele paznicilor de la metrou, pe unul dintre ei intamplarea face sa-l cunosc, fiind taticul unui copil din scoala....asa ca daca pe 15 septembrie gasesc o ambulanta in fata scolii cu o camasa alba cu maneci foarte lungi, n-am sa ma mir deloc ;D

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #222 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:42 »
Era cumva batul de care am avut eu grija ca de Sfintele Moaste pe traseul cu Tunelele Romane ? :2funny:

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #223 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 14:45 »
 :2funny: Da, despre el este vorba! De-acum este bucurestean, sprijina un filodrendon sau ceva de genul!!!

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #224 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 15:56 »
  :( De-abia acum am citit si inteles de ce este suparat Gigi. Sanatate multa tatalui tau! Parca ai presimtit ceva...ne-ai vorbit mai mult ca niciodata despre dumnealui :kissing: