Am primit si eu toate pozele ... sunt superbe .... multumesc !! ..... le rasfoiesc de nu stiu cate ori ......
Apropos de pozele Anei, vedeti ca ultima poza nu se descarca (DSC08935) de aceea pare eroarea la descarcare.
Raluca .... m-am inscris si eu la "Sarbatoarea recoltei" (sper sa-i revad pe toti cei din grup acolo) si ....... astept cu nerabdare declaratia "sotului" !! (poate se razgandeste si nu mai vine

) si "sotiei" ii recomand sa fie mai maleabila, ce conteaza localitatea unde va stabiliti

... nu de alta dar "sotul" este malabil, mai bine zis influentabil (trasatura recunoscuta de el

)
Cu ajutorul vostru imi aduc aminte toate amanuntele, lucrurile marunte care au facut atat de frumoasa aceasta excursie ..... Ana a uitat unde si-a pus telefonul, a crezut ca l-a pierdut

, Kike si-a rupt bocancul, dar partea frumoasa a fost cum si l-a legat cu basmalutza

, Codruta era sa se accidenteze, dar a cazut pe rucsac

, s-a accidentat "masa"

, Raluca a facut fitness la izvor desi nu avea tricoul personalizat

, Delia s-a transformat din "diva" in "liant" incercand sa creeze punti de legatura : "locuiti in Sasca Montana ? "

.... dar in final tot "diva" noastra a ramas , eu am primit un batz fermecat (daca tot nu am avut trakking), dar cred ca l-am meritat

........ si de Geta nu mai vorbesc, i se potriveste si chitara si matura si aspiratorul, dar si acel moment de spectacol pe care ni l-a oferit !!!

.... aaaaa..... i se potriveste si postura de negociator !!

....
E tarziu, trebuie sa merg la culcare, daca mai recapitulez mult, nu mai dorm toata noaptea ..... va pup pe toti, noapte buna