Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013  (Citit de 83145 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013
« Răspuns #180 : Luni, 29 Iulie 2013, 17:05 »
Si se mai poate intampla in viata, atunci cand nu esti atent, esti obosit sau pur si simplu ti-a scazut vibratia, sa constati ca energiile in jur se bulverseaza. Si apar acuzatorii, culpabilizatorii, teoria conspiratiei e in plin avant, se speculeaza pe tema deturnarii, manipularii, etc... Dar poti alege in orice moment unde sa-ti investesti energia, sa-ti pui intentia ferma de pace, echilibru si armonie, si ca din intamplare vei simti altceva. Vei auzi oameni razand si vorbind prietenos in jurul tau, si vei simti ca a crescut vibratia si s-a restabilit armonia grupului. Si fiecare ia din experienta respectiva cat e pregatit sa primeasca.

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #181 : Luni, 29 Iulie 2013, 17:22 »
Doina, asa de frumos le zici :) Te felicit!

Nu stiu voi cum sunteti sau cum va simtiti, dar eu toata ziua m-am uitat la poze, descarc poze, scriu pe forum si retraiesc fiecare moment al excursiei noastre. Ma simt inca in concediu, ma simt inca pe acele carari de munte, dar din pacate nu mai simt racoarea padurii, ci numai cea a unui amarat de aparat de aer conditionat care abia mai face fata caniculei de afara :( Ce bine era in padure :) sau chiar in apa Nerei, la o baie, ca tot am vazut pozele lui Gigi de la popasul nostru pe Nera pentru o baie si fetele noastre "satisfacute" de placere.

Gigi, tin neaparat sa-ti multumesc si eu ca existi, ca soarta ti-a indemnat pasii si gandirea spre ceea ce faci acum, ca mi-a indreptat si mie pasii spre aceasta comunitate minunata de oameni si ma rog sa-ti dea Dzeu sanatate si putere sa ne mai plimbi multi multi ani de acum inainte pe carari de munte si nu numai. Felicitari si din partea mea pentru toate excursiile pe care le faci :)

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #182 : Luni, 29 Iulie 2013, 17:48 »
Pink despre acel bocanc era vorba, pentru mine el a fost eroul zilei ;D  Tania, multam de incurajari, imi pare tare bine ca te-am cunoscut si  ca ai reusit sa ne oferi un moment magic in acel teatru incredibil de frumos, pe care nu ti-ai fi inchipuit ca-l poti gasi la capatul lumii :)
  Ralucut, nimeni nu are voie sa-ti strice bucuria acestor zile. Cum iti spuneam si ieri mare placere le face unora din jurul nostru sa ne judece. Nu facem decat sa ne bucuram de fiecare clipa, nimeni nu poate sa ne condamne pt asta ;) Eu mor de ciuda ca nu pot descarca pozele si nici sa le trimit pe ale mele pt ca netul meu are 2 viteze: incet si deloc :(, dar perseverez. 

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #183 : Luni, 29 Iulie 2013, 17:52 »
Nici eu n-am descarcat nici o poza. Le-am vazut doar pe cele postate de Gigi.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #184 : Luni, 29 Iulie 2013, 18:49 »
Eu am descarcat frumoasele poze ale lui Codru si Gigi si tot rasfoiesc la ele...
Ce frumos a fost! Eram ca insetatul, aveam nevoie de "o doza" de verdeata, de veselie, de relaxare si.... m-am adapat din Nera! Multumesc Gigi, va multumesc fete si baieti pentru un weekend excelent, sper sa ne revedem cat mai curand pe carari de munte si nu numai!  :kissing:  Va asteptam la intalnirile noastre din Bucuresti!  :D
Am facut si eu poze, nu foarte multe, ma lupt cu "masinaria" sa le micsoreze-aranjeze-impacheteze si vi le trimit.  :-*

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #185 : Luni, 29 Iulie 2013, 19:08 »
Am trimis si eu pozele.
Multumesc celor care mi-au trimis pozele si multumesc anticipat celor care imi vor trimite pozele  :)
Aceasta vacanta a fost o incantare pentru sufletul meu. Imi este deja dor de clipele petrecute impreuna si sper sa ne revedem cat mai curand. :)

Multumesc mult, Gigi!   :kissing:

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
« Răspuns #186 : Luni, 29 Iulie 2013, 23:12 »
Gataaa! Am 'impachetat' pozele facute de mine si le-am trimis tuturor! :)

PS: Daca nu primiti, pls let me know.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #187 : Marți, 30 Iulie 2013, 08:50 »
...ceea ce fac acum in SC e ceea ce-mi doream sa fac demult, dar ... destinul m-a indreptat spre SC abia anul acesta, si multumesc lui Dzeu ca m-a ajutat sa va gasesc, sa va intalnesc, sa ne imprietenim si sa ma simt in excursiile SC cum ma simteam in studientie - fara griji, fara probleme, cu oameni extraordinari in jur, prieteni adevarati, fara fite si manele, fara lucruri ce deranjeaza ochiul si auzul, in medii naturale extraordinare.
Asa e, Ralu, exact asa ! ai vazut ca au observat si altii ca "rasuna muntele de veselia grupului de studenti"  *|* *|* *|*
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #188 : Marți, 30 Iulie 2013, 10:17 »
Am primit si pozele de la Geta, merci, pup  :-*
Pe ale mele le-am luat pe stick, poate azi reusesc sa le trimit... Eu am sarit din Nera direct in serviciu  :(
Ana Maria, de la tine nu am, banuiesc ca e din cauza adresei mele de mail - care e cu m-zero-doi, nu cu m-o-doi...   marina_m02@yahoo.com      Merci!

O fi pozat cineva cele doua "tunele" verzi de dupa tunelele romane? Magnifice erau...

Offline Ana Maria

• Full Member
« Răspuns #189 : Marți, 30 Iulie 2013, 10:32 »

Ana Maria, de la tine nu am, banuiesc ca e din cauza adresei mele de mail - care e cu m-zero-doi, nu cu m-o-doi...   marina_m02@yahoo.com      Merci!

Draga Maria, am re-trimis fotografiile catre tine, la adresa de mai sus.
Te pup!

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #190 : Marți, 30 Iulie 2013, 10:37 »
Va salut, dragi oameni frumosi! :smitten: Astazi am revenit in "campia" muncii dar cu gandul la voi. Nu am reusit inca sa descarc pozele, nici pe ale mele, nici pe cele trimise de voi. Ieri am avut nevoie de o zi de recuperare fizica si ... psihica  :)
Sper  sa  reusesc astazi sa va trimit pozele facute de mine sau cel tarziu maine. Ati fost un grup senzational, m-am simtit extraordinar alaturi de voi.
De data asta, nu mai am nimic sa-i reprosez lui Gigi  :), totul a fost superb, totul a fost perfect (sau aproape  :angel:) Multumesc mult, Gigi.
Va pup pe toti/toate.

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #191 : Marți, 30 Iulie 2013, 11:04 »
Ana, nici eu n-am primit pozele. Iti dau adresa: cris_lucretia2006@yahoo.com

Offline Ana Maria

• Full Member
« Răspuns #192 : Marți, 30 Iulie 2013, 11:12 »
Ana, nici eu n-am primit pozele. Iti dau adresa: cris_lucretia2006@yahoo.com

Gata, trimis!  :kissing:

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #193 : Marți, 30 Iulie 2013, 12:32 »
Ana, am uitat sa-ti spun ca la descarcarea pozelor din Retezat am avut ceva probleme. Mi s-a blocat salvarea pe pc (ala de servici :( ) la o poza si un film. A trebuit sa copiez dosarul din "downloads" pe stick si apoi pe pc-ul meu personal si acolo le-am salvat. O operatiune putin complicata, dar nu imposibila.
Exact acelasi lucru l-am patit si acum cu pozele de pe Cheile Nerei. Mi s-a blocat descarcarea la 2 poze. Oare sa fie barierele mele de protectie de pe laptop-ul de serviciu sau ...? tu poate stii mai bine ca mine cum e cu IT-ul asta, ca pe it-istii nostri de la birou nu ii intreb :( O sa procedez la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, deci nu trebuie sa le retransmiti. Multumesc de poze chiar daca pe ale tale n-am apucat inca sa le vizualizez.

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #194 : Marți, 30 Iulie 2013, 12:39 »
Multumesc tuturor celor care mi-au transmis pozele :)
La mine sunt multe poze de grup si sunt sigura ca sunteti nerabdatori sa le vedeti asa ca le voi transmite cat de repede pot - azi sau maine.

Kike, sa stii ca ai la mine si poze cu "sotul". As vrea sa le trimit cat mai repede, ca sa nu ti se faca atat de dor de el :) atata ca la una dintre poze ti-a pus 2 cornite :( ... dar chestia asta o rezolvati intre voi, nu in public, si "nasul" sunt convinsa ca va va fi alaturi la bune si la rele.