Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (18/51) > >>

aprilie:
Multumesc frumos, Gigi.
Costul biletului de tren pe sens este 9.1 lei, deci dus-intors este 18.2 lei. Informatiile le-am cules de pe http://www.mersultrenurilorcfr.ro

murandra:

--- Citat din: Tania55 din Miercuri, 17 Iulie 2013, 10:31 ---Buna dimineata,
Sunt Tania din Resita, o rog pe M. Raluca din Timisoara, daca trece cu masina prin Resita, sa ma ia si pe mine. Astept raspunsul Ralucai si dupa aceea ma inscriu pe lista transportului Sibiu - Sasca-Montana, dar va rog sa ma luati din Resita.
Este foarte buna ideea cu traseul Oravita - Anina, cu trenul, eu am fost deja si va spun ca nu o sa va para rau .... ma inscriu.
Va rog sa imi spuneti ce sa iau de mancare cu mine (pe trasee cred).

--- Terminare citat ---

Tania, eu sunt de loc din Timisoara, dar lucrez si in Timisoara si in Bucuresti, iar momentan sunt in Bucuresti, si plecarea o voi face din Bucuresti.
Imi pare rau, daca eram la Timisoara, fii convinsa ca treceam sa te iau cu masina. Ne vedem la Sasca Montana :)

murandra:
Ma inscriu si eu la microbusul din Bucuresti si la excursia cu trenul Oravita - Anina. Sunt "pentru" orice actiune care imi umple sacul de amintiri cu clipe de neuitat in zone salbatice, de o frumusete extraordinara, mai ales ca e vorba de Banatul de munte, iar de banateni se stie ca-s falosi :)

Microbuz Bucuresti - 20 de locuri disponibile

1. Adriana P
2. Geta D
3. T Lucretia
4. Maria M
5. Cristina F
6. Ana Maria T.
7. Raluca M.

murandra:
Am vorbit cu Loti la telefon si m-a rugat sa fac eu inscrierea ei pe forum pentru microbusul care pleaca din Bucuresti, pe ea urmand sa o luam de la Pitesti. N-am apucat sa vorbim de excursia cu trenul Oravita - Anina, dar banuiesc ca nu e impotriva. Deci un alt vot "pentru".

Microbuz Bucuresti - 20 de locuri disponibile

1. Adriana P
2. Geta D
3. T Lucretia
4. Maria M
5. Cristina F
6. Ana Maria T.
7. Raluca M.
8. Lotica P. - plecare din Pitesti

Tania55:
Multumesc Raluca pentru promptitudinea raspunsului, ne vedem la Sasca-Montana.
Ma inscriu la microbuz.

Microbuz Sibiu: 7 locuri disponibile

1. A. Codrin
2. P. Tania
3.
4.
5.
6.
7.

va rog sa ma luati din Resita, vis-a-vis de muzeul de locomotive unde m-as bucura sa faceti un mic popas, sa vedeti locomotivele fabricate la Resita (prima locomotiva cu aburi din Europa)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă