Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (15/51) > >>

admin:
Si ca sa revin cu o explicatii...de data asta incurajatoare...! :)  Sunt pe picior de plecare si chiar daca nu mai am decat cateva momente disponibile, stiti cat tin eu ca lumea sa fie corect informata:  facem a patra oara acest traseu si nu am avut probleme decat cele normale, de ritm care apar firesc la un grup de cca 25 persoane. Toata lumea a ajuns cu bine, noaptea am ramas cu totii la chef, deci daca ar fi fost tare greu...Pauze s-au facut: pe malul Nerei, la Ochiul Dracului, la balcoane, in Poiana, la Carlige, la Cantonul lui Damian... o multime de locuri superbe in care s-a ras, s-a fotografiat, uneori s-a facut si baie. Deci cei care sunteti pregatiti o sa-mi confirmati: este o plimbare. Lunga intradevar, dar plimbare.  Diferenta de nivel maxima este de cca 20 m si noi coboram pe Nera, nu urcam. Si am gasit si siretlicul sa nu facem tot drumul, microbuzul de asteapta la Podul Beiului, deci nu mai traversam Sasca Romana, un minus de cca 4 km...
Este mai bine?... ;) Mai incuranjant? Oricum pregatiti de niste peisaje de vis. Daca avem noroc ca Nera sa fie limpede, o sa fie cu adevarat extraordinar! Apropo ca mi-am adus aminte postand partea cu baia. Puteti sa aveti cu voi si un costum de baie, daca suntem in timp avem un pic de tip si de baie. Plus ca la traversare o sa aveti nevoie de ceva scurt, slip sau pantalon scurt, pt a nu va uda....

Ana Maria:

--- Citat din: admin din Miercuri, 03 Iulie 2013, 13:09 ---Samiza m-a rugat sa intervin pe forum cu urmatoarea informatie. Prin renuntarea la participare a doi dintre baieti, s-a eliberat practic o camera completa. Delia si Ana Maria, inlocuirile celor doi au sa se rezolve, dar doar dupa ce revenim in tara. Samiza mi-a spus sa stati linistite, locurile sunt ale voastre.

--- Terminare citat ---

Draga Gigi,

Iti multumim si tie si Samizei pentru rabdarea si atentia acordate si pentru vestea cea buna. Va asteptam sa va intoarceti din Austria ca sa rezolvam cu inlocuirile. Pana atunci va doresc vacanta frumoasa si vesela, cu soare si privelisti faine! Pe curand!  :flori:

aprilie:
  :thumbup: Suna nu numai incurajator dar si foarte tentant  :D Multumesc frumos.
Abia astept excursia  :) Si din motive de nerabdare, eu o sa plec de marti, 23 iul spre Sasca Montana. Ma opresc doua nopti in Dubova, la Cazanele Dunarii. Daca tenteaza pe cineva sa ma insoteasca, rog sa-mi dea de stire.

Mari_a:
Stire: "Pictorialul din editia iulie-august a celei mai cunoscute reviste pentru barbati a fost realizat într-un cadru natural de excepție, mai precis în Sasca Montană, unde mademoiselle a pozat printre cascade și păduri, pentru a ne demonstra cum arată raiul pe pământ." (aici banuiesc ca autorul se referea la cadrul natural  :giggle: ! Am vazut coperta: don'soara se scaldă in cascada Beuşniţa....  :D )

Cory:
Un articol  interesant despre Cheile Nerei , iar pozele sunt de nota 20  :)

http://travel.descopera.ro/6879491-Cheile-Nerei-un-colt-de-paradis-romanesc-FOTO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă