Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (10/51) > >>

deli_a:
Geta, ne vedem cu mare drag la cheile Nerei !  :D si.... Mimi, poate beau si eu o bere rece (si poate facem ca atmosfera sa fie ca cea de anul trecut din Maramu' , despre care s-a auzit pana haaaat, departeeee ) ;)

Soare:
Au fost prezentate cateva locuri din cheile Nerei ,aseara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea la Antena 3(vezi emisiune)Super!

Mimi:

--- Citat din: deli_a din Luni, 27 Mai 2013, 16:17 ---Geta, ne vedem cu mare drag la cheile Nerei !  :D si.... Mimi, poate beau si eu o bere rece (si poate facem ca atmosfera sa fie ca cea de anul trecut din Maramu' , despre care s-a auzit pana haaaat, departeeee ) ;)
[/quote
   Chiar va doresc din toata inima.Geta o sa fie acolo asa cum a fost si in Maramures,asa ca o sa poate dirija lucrurile in sensul asta ! DE pe acum va doresc distractie MAXIMA !
--- Terminare citat ---

paulette:

--- Citat din: Mimi din Vineri, 24 Mai 2013, 19:53 ---Asa e,vom bea bere rece in Apuseni.Abia astept sa ne vedem ! :dance:

--- Terminare citat ---

Si eu... Mult a fost, putin mai este... :dance:

emilantohi:
Salutare tuturor.Eu sunt nou pe acest site si forum,si deja m-am inscris pentru excursia de la Cheile Nerei(pentru care astept,evident,confirmarea);nu cunosc nici un membru de aici,dar sunt convins ca sunt numai oameni de calitate,sociabili si iubitori de natura,asa ca nu-mi fac probleme;abia astept sa ne cunoastem.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă