Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Tania55:
am primit pozele de la Angela :) ... de-abia astept sa le descarc ... atunci cand ajung acasa :) ... ma bucur
Geta D:
--- Citat din: Tania55 din Miercuri, 07 August 2013, 16:37 ---am primit pozele de la Angela :) ... de-abia astept sa le descarc ... atunci cand ajung acasa :) ... ma bucur
--- Terminare citat ---
Le-am vazut. Sunt si eu pe acolo :bow:
kike:
Va multumesc tuturor pt pozele trimise :) Am reusit, in sfarsit, sa le rasfoiesc, sunt dementiale! Din punctul meu de vedere, pozele cu grupul, facute de Codru, spun povestea celor 4 zile :thumbup: Imi pare rau ca nu am voie sa le postez, ne vom bucura doar noi de ele ;) Ce bine ca ne-am intalnit! Ce minunat ca ne vom mai vedea! :kissing:
Codru:
:applause: :kissing:
Subscriu !! Ce bine ca ne-am intalnit! Ce minunat ca ne vom mai vedea!
--- Citat din: kike din Joi, 08 August 2013, 17:29 ---Va multumesc tuturor pt pozele trimise :) Am reusit, in sfarsit, sa le rasfoiesc, sunt dementiale! Din punctul meu de vedere, pozele cu grupul, facute de Codru, spun povestea celor 4 zile :thumbup: Imi pare rau ca nu am voie sa le postez, ne vom bucura doar noi de ele ;) Ce bine ca ne-am intalnit! Ce minunat ca ne vom mai vedea! :kissing:
--- Terminare citat ---
nuska:
imediat dupa Cheile Nerei am plecat in Grecia, asa ca acum multumesc tuturor pentru poze. am putut sa-mi completez albumul.minunat a fost.oameni,locuri.va salut cu drag pe toti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă