Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Tania55:
..... si din partea mea : La Multi Ani ! parintilor tai, GIGI !!
aprilie:
La multi ani ! Sa-ti traiasca parintii, Gigi, sa fie sanatosi si sa te bucuri cat mai mult de ei ! Toate cele bune ! :)
murandra:
LA MULTI ANI pentru parintii tai Gigi, cu sanatate si cat mai multe momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi :smitten:
Sunteti o familie mare si frumoasa si atata timp cat toti sunteti sanatosi si impreuna, nimic altceva nu mai conteaza :thumbup:.
Distractie placuta deseara!
Mi-e dor de momentele copilariei cand si familia mea era mai numeroasa si momentele astea erau cele mai frumoase *|*
Numai ganduri bune din partea mea Gigi :kissing:
aprilie:
Am transmis pozeleeee ! :thumbup:
Mii de multumiri celor care mi-au transmis la randul lor poze. Din pacate, nu am reusit inca sa le descarc, doar pe cele de la Gigi le-am despachetat si asta numai pentru a putea intra in posesia adreselor de email. Totusi am putut sa remarc ca ... nu mai am atatea poze cu mine din copilarie!!! ;D
murandra:
Feteleeeee eu ma chinui de ore intregi sa transfer pozele, dar la conexiunea mea mobila de net |o incarca de 2 ore si n-a transferat nici 10%.
Sper sa reusesc sa le transmit, sa nu credeti ca sunt neserioasa :sorry:
Ori incerc mai la noapte, ori ... gasesc eu o solutie cumva :rtfm:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă