Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
murandra:
Tania, asa de frumos le-ai povestit :applause: ca retraiesc fiecare moment ca si cum ar fi in prezent, desi au trecut cateva zile de la intoarcere.
Va mai aduceti aminte fetelor cat am mai ras si pe microbus la intoarcerea in Bucuresti, cu toata oboseala acumulata dupa o zi torida de vara cand am gasit in microbus "batul" de lemn si cum ne imaginam noi drumul catre casa in statia de metrou cu batul de cioban si oare ce-or fi gandit trecatorii :yeah:
Pana si calatoriile cu microbusul au avut momentele lor de nebunie frumoasa, ca sa nu mai zicem de ce am facut acolo :yeah:
kike:
Ei bine, eu am circulat cu batul si stapana lui catre Dristor si n-am cuvinte sa descriu fetele paznicilor de la metrou, pe unul dintre ei intamplarea face sa-l cunosc, fiind taticul unui copil din scoala....asa ca daca pe 15 septembrie gasesc o ambulanta in fata scolii cu o camasa alba cu maneci foarte lungi, n-am sa ma mir deloc ;D
aprilie:
Era cumva batul de care am avut eu grija ca de Sfintele Moaste pe traseul cu Tunelele Romane ? :2funny:
kike:
:2funny: Da, despre el este vorba! De-acum este bucurestean, sprijina un filodrendon sau ceva de genul!!!
kike:
:( De-abia acum am citit si inteles de ce este suparat Gigi. Sanatate multa tatalui tau! Parca ai presimtit ceva...ne-ai vorbit mai mult ca niciodata despre dumnealui :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă