Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Anda:
stai linistita, cred ca stiu ce s-a intamplat: daca ai luat adresele din tabel cu copy si ai facut paste pe wetransfer, le ia automat doar pe primele 20, eu sunt a 21-a :)
by the way, am trimis si eu cateva, daca e cineva care nu le-a primit, sa claxoneze
Tania55:
Am primit si eu toate pozele ... sunt superbe .... multumesc !! ..... le rasfoiesc de nu stiu cate ori ......
Apropos de pozele Anei, vedeti ca ultima poza nu se descarca (DSC08935) de aceea pare eroarea la descarcare.
Raluca .... m-am inscris si eu la "Sarbatoarea recoltei" (sper sa-i revad pe toti cei din grup acolo) si ....... astept cu nerabdare declaratia "sotului" !! (poate se razgandeste si nu mai vine :( :) ) si "sotiei" ii recomand sa fie mai maleabila, ce conteaza localitatea unde va stabiliti :) ... nu de alta dar "sotul" este malabil, mai bine zis influentabil (trasatura recunoscuta de el ;) )
Cu ajutorul vostru imi aduc aminte toate amanuntele, lucrurile marunte care au facut atat de frumoasa aceasta excursie ..... Ana a uitat unde si-a pus telefonul, a crezut ca l-a pierdut :) , Kike si-a rupt bocancul, dar partea frumoasa a fost cum si l-a legat cu basmalutza :giggle: , Codruta era sa se accidenteze, dar a cazut pe rucsac ;D , s-a accidentat "masa" :happy: , Raluca a facut fitness la izvor desi nu avea tricoul personalizat ;D , Delia s-a transformat din "diva" in "liant" incercand sa creeze punti de legatura : "locuiti in Sasca Montana ? " :yeah: .... dar in final tot "diva" noastra a ramas , eu am primit un batz fermecat (daca tot nu am avut trakking), dar cred ca l-am meritat :) ........ si de Geta nu mai vorbesc, i se potriveste si chitara si matura si aspiratorul, dar si acel moment de spectacol pe care ni l-a oferit !!! :kissing: .... aaaaa..... i se potriveste si postura de negociator !! :thumbup: ....
E tarziu, trebuie sa merg la culcare, daca mai recapitulez mult, nu mai dorm toata noaptea ..... va pup pe toti, noapte buna :smitten:
aprilie:
Nu reusesc sa ma decid care din cele doua actiuni la care am participat, Mtii Apuseni sau Cheile Nerei mi-a placut mai mult si niici nu mai incerc, pentru ca ambele mi-au placut in egala masura, fiind totusi destul de diferite. Dupa Mtii Apuseni nu am avut momente in care sa ma surprind ca zambesc singura aducerilor aminte :) si nu ma gandesc doar la momentele haioase, ci si la micile gesturi de tandrete, de afectiune, de solidaritate, de incurajare :)
De cateva zile ma simt tare rau, dar imi face foarte bine sa va urmaresc postarile si sa vad ca ati ramas la fel de vesele si de ciripitoare :)
Sa aveti o zi frumoasa!
kike:
Corina, fruntea sus! Te asteptam maine seara la "bile" si, crede-ma, te vei simti mult mai bine. Imi pare rau ca nu vii la Sibiel, dar e timp sa te razgandesti :)
Tania, m-am hotarat...dupa ce am vazut ce influenta are orasul asta asupra psihicului si mai ales a fizicului ;)....vreau la Resita!!!!! Acum urmeaza sa-mi conving si sotiorul :angel: Frumoasa recapitulare ai facut! Sentimentele la despartirea de voi au fost ca in taberele din copilarie, intotdeauna plangeam nu cand plecam de-acasa , ci cand plecam acasa :) :kissing:
lumiere:
Dragele mele frumoase! Va fac un anunt important: vin la Sibiel! Se anunta vremuri "mustoase" sau chiar "tulburele"! Drept care, formatia e completa, sa-nceapa paranghelia!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă