Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (30/51) > >>

Mimi:
 Lumiere,camerele au balcon comun ,de fapt palierul in sine este un balcon. Sa aveti distractie maximaq si sa va bucurati de tot ceea ce veti vedea.Salutati Nera si din partea mea.Nu va uitati lanternele acasa ,caci va trebuie la tuneluri.

lumiere:
Salut!
Super vesti imi dati, Gigi si Mimi - cu privire la balcoane...
Va pup si va multumesc! Ute cat de simplu si frumos te ajuta prietenii sa vezi viata in roz...

Tania55:
Buna Gigi,
te rog sa nu te superi daca te sun pe traseu, dupa ce ai plecat din Sibiu (ati plecat din Sibiu) ca sa stiu pe unde sunteti ... sau ii rog pe Codrin, Delia, Marin si Mioara, sa nu uite macar unul din ei sa ma sune cand ajungeti in Caransebes .... ca sa am timp si eu sa ajung la muzeul de locomotive, in statia de autobuz, vis-a-vis de muzeul de locomotive (muzeu, care este in aer liber, pe partea stanga, imediat dupa ce ati intrat in Resita si ati trecut podul peste Barzava).
 Tel. 0727156969, 0770506874 .... multumesc mult

admin:
Cum sa ma supar Tania?!!  :) E absolut normal sa tinem legatura pt a stii cum ne intalnim pe traseu. Urma sa te sun eu astazi sa-mi spui adresa de intalnire, sa o pot pune in GPS. De pe drum am sa-ti comunic pe unde suntem...

Tania55:
Deoarece sunt prima care am ajuns inapoi acasa (Resita), deocamdata scriu repede, repede doar atat : Gigi te apreciez foarte mult !! .... astept nota finala pentru grup  !! ...... restul, dupa ce fac o recapitulatieeee ......    :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă