Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (28/51) > >>

admin:
Veti pleca 15 din Bucuresti, vi se va alatura si mar.drag.5. Desi am povestit tf, am uitat sa-ti cer numele complet, numarul de mobil si adresa de Email (vezi ca nu am cerut numar la pantof, circumferinta la pectorali si burta..etc etc... ;D - ci doar de ce am nevoie.... :)), va trebui sa completez tabelul auto la transportator, iar celelalte date, pt a te trece in lista de participanti....

Mari_a:
admin, aduci si laptopul fermecat, ala cu muzici?  ♫♪ ♪     ::)    :angel:

admin:
De adus aduce Gigi, dar n-avem statie...Poate mai punem mana de la mana si-l aducem pe baietelul de anul trecut...

Mari_a:
E baiatul lui tanti de la bucatarie (deci nu al doamnei Ana, ci al celeilalte). Anul trecut ne-a luat o suma modica si a venit el cu tot ce trebuie. Dar ar fi bun si laptopul tau ca stim ce e pe el si ne place, ne place, ne place-place-place!  :dance:
 Suntem 23 - pentru cativa lei de persoana (5-6, cam asa ceva) am putea avea muzica in toate cele trei seri... Numai sa fie baiatul in localitate si sa aiba timp de noi...
Ar fi fain, noua nu ne-ar mai ramane decat sa ne obosim sa.... dansam!  :D

lumiere:
Salut!
Ma bucur ca plecam din nou. Si ca sunt si eu trecuta pe lista microbuzului din Bucuresti. Constat si ca sunt intr-o camera tripla. Nu asta e problema mea cea mai mare, atata timp cat la Cozia, anul trecut, am optat pentru camera de 8. Am insa o rugaminte: exista vreo camera cu balcon? Pentru ca asa de mult imi foloseste asta dimineata, cand imi fac eu rapid o cafeluta "de trezire" si ies cu ea la o tigara, sa admir peisajul! Doamne, e magnific! E momentul magic al diminetii, si ziua incepe asa de bine... Ce spui, Gigi? Triplele au balcon? Iar daca nu au, gasim vreo dubla cu balcon? Multumesc pentru intelegere...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă