Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
nuska:
buna ziua Gigi.am vazut ca sint trecuta pe lista.sper sa nu fie o coincidenta de nume.multumesc.
admin:
Nu, nu, este in regula. A verificat ieri si e ok. Te-am trecut imediat... :)
mar.drag.5:
Vreau sa merg si eu... Ce trebuie sa fac? Luati si barbati? As dori o rezervare pe numele Marian D.
admin:
Sper ca este un spirit mar.drag.5... :) Daca este asa ....apreciez umorul ...
Gluma sau nu, ma simt dator sa-ti raspund: evident ca participa si barbati si femei. Doar ca se pare, ca noi barbatii suntem intr-o masura imai mica iubitori de natura si de calatorie...decat femeile ::) Referitor la rezervari: inscrierile la aceasta excursie, dupa cum ai putut citi sunt inchise, nu mai sunt locuri disponibile. Ce vezi mai sus sunt inscrieri la mijloacele de transport spre destinatie. Este bine sa dai o "raita" pe site, acolo vei vedea calendarele actiunilor, cum se face inscrierea, cine participa. Daca ai intrebari, exista aici pe forum, la zona destinata celor noi, un loc in care poti sa ma intrebi lucruri pe care nu le gasesti explicate acolo sau care ti se par neclare. Am sa-ti raspund cu toata placerea! :)
mar.drag.5:
Am citit mai mult pe site... Din pacate (sau din fericire!) este destul de ramificat, asa ca am cateva intrebari legate de aceasta iesire la Cheile Nerei.
- Inteleg ca am loc in microbuzul de la Bucuresti, dar nu mai exista cazare. Daca gasesc o pensiune in localitatea in care va cazati cu acest grup, pot merge?
- Pot sa beneficiez de conditiile de masa ale grupului, platind contravaloarea acestor servicii?
- Daca ambele raspunsuri la intrebarile de mai sus sunt afirmative, este suficient sa confirm prin mail sau trebuie sa platesc un avans. In acest caz cum platesc avansul?
Cu multumiri,
Marian
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă