Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013

<< < (19/24) > >>

almi_gabi:
Sa va bucurati de aceasta tabara si de locurile minunate pe care le veti vedea, de atmosfera grupului. Drum bun !  :)

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 27 Martie 2013, 11:31 ---nu pot sa vin. trimite-mi prajitura prin curier.

--- Terminare citat ---

Eu chiar planuisem sa va vizitez, la invitatia generoasa a Iulianei...  :'(
Prajitura nu vreau, ca n-am pofta de mancare... ce mai, de nimic. Da, cred ca vreau putina pofta de viata, prin curier, poate ma scapa de pneumonie... ca tocmai acu' si-a gasit.  >:(

Sa aveti vreme buna... ca de distractie, nu ma indoiesc.  :kissing:

IuliaT:
Lasa tu Carolina....ca te faci bine, de peumonia cea pacatoasa si pui mana cresti imunitatea si sa vezi chef de viata. Ca pofta de mincare e buna doar cu masura.

La Sighisoara o sa fie si Iuliana bonus inclusa in program.

admin:
Da, Iuliana a fost super! Ne-a adus la hotel o cutie mare cu prajituri! :kissing: Am ajuns ieri mai devreme in Sighisoara, asa ca am avut timp de o plimbare in oras. Mi-a facut placere sa revad turnurile, Biserica Manastirii (unde era o slujba corala acompaniata de orga), Biserica Romano Catolica...Stradutele cetatii...Care, asa cum este considerara, cea mai frumoasa cetate locuita din Europa. Seara o cina la Danes, in atmosfera rafinata si placuta de acolo. Si inainte de retragere, o vizita de noapte in Cetate. Doamne cata liniste si cat de frumos arata totul! Azi plecam spre Saschiz si Viscri. In drum Malancravul. Am sa vin cu tolba plina de povesti si poze. Pe care, o parte le-am postat deja pe facebook pe pagina noastra Singles Camp Romania

admin:
Am incheiat o zi minunata. Cu Aurelian nici n-ar putea fi altfel! Nu stiu cati ghizi ca el am intanit pana acum! Ne-a purtat prin istorie, arhitectura, traditii, retete culinare...Atat de multe lucruri noi! Am inceput dimineata la 9.00, ne-am intors la 19.00, timp in care Aurelian ne-a insotit, ne-a aratat, explicat. Am vazut tot ce ne-am planuit: Saschiz, Viscri, castelul ruina de la Topa, Malancrav. La intoarcere un tur al orasului Sighisoara. Azi plecam spre Richis, apoi Biertan, urmeaza Medias, Axente Sever, Valea Viilor, Mosna. Este ultima seara, urmeaza ca maine sa revedem Cetatea, apoi fiecare va pleca spre casa. Aici lumea ramane sa sarbatoreasca Pasti-ul.Evanghelicii si catolicii au vopsit ouale, au copt gogosi, au pregatit fripturi de miel, si-au impodobit portile...E o atmosfera atat de placuta. Pacat ca trebuie sa plecam...Dar pana atunci mai avem o zi! Sa ne bucuram de vremea buna de aici, de locurile astea extraordinare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă