Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013

<< < (12/24) > >>

Caroline:

--- Citat din: admin din Luni, 25 Martie 2013, 10:05 ---Suntem departe de zapada....

--- Terminare citat ---

Nu atat de departe... Zapada e la 60 km de Sibiu si 43 km de Sighisoara: aici a nins serios alaltaieri si, cum de 3 zile temperaturile sunt sub 0 atat noaptea cat si ziua, zapada tine si-acum... Va doresc (si imi doresc) sa dispara pana in weekend... si sa n-o mai vad in ochi pana la iarna viitoare.  |o

LiaV:
Mda... aici, la Timisoara, ploua urat. Deprimant de urat!
Cineva spunea azi: "Ce iarna frumoasa avem primavara asta!"

Cand vad unii copaci harnicuti ce s-au grabit sa infloreasca, cu flori de-acum ofilite, ma apuca necajeala. Or mai avea ei curajul sa se mai deschida spre razele soarelui si sa ne umple sufletele de bucurie? Firicelele de iarba ce mai sterg olecuta din cenusiul de pana acum si mugureii ititi ici-colo, nu ma lasa sa uit ca totusi exista primavara si ca o veni ea o data si-o data.

Ma rog... eu oricum mi-am pus de-o parte hainele mai subtirele ce le pregatisem si le-am inlocuit cu altele groase, de iarna. Mai bine cald decat frig ;) ...desi tind sa cred ce scrie Gigi. Sunt optimista :)  De prea mult timp imi doresc sa ajung in Sighisoara. Dar... om vedea.

rodica popa:
LIA, cumva vii pe Rm.Valcea-Sibiu ........Sighisoara? Daca da, atunci scuzandu-ma de indrazneala poate ai un loc pentru o grasana de Valcea. Astept o confirmare sau o infirmare .Multumesc.

LiaV:

--- Citat din: rodica popa din Marți, 26 Martie 2013, 13:04 ---LIA, cumva vii pe Rm.Valcea-Sibiu ........Sighisoara? Daca da, atunci scuzandu-ma de indrazneala poate ai un loc pentru o grasana de Valcea. Astept o confirmare sau o infirmare .Multumesc.

--- Terminare citat ---

Rodica, imi pare rau, dar nu vin pe-acolo. O iau pe ruta Lugoj, Deva, Medias.

admin:
Rodica, haide la Sibiu, mergem impreuna. Curse regulate sunt pe acest traseu, asa ca este usor pana aici. Doar ca eu trebuie sa plec pana la 9.30 din Sibiu, sa mai discut si cu Aurelian, ghidul si sa astept participantii.
Ce zici?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă