Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013
rodica popa:
Gigi, eu nu am primit nimic, poate din cauza ca am doua adrese mail , la cea veche renuntand din culpa operatorului de cablu .Se poate verifica ce s-a intamplat cu mail-lul trimis mie ? Multumesc...
admin:
De verificat nu am cum. Si nu stiu care este adresa buna. Transmite-mi un Email de pe adresa buna si iti retransmit pe aceasta fisierele. Asa este cel mai sigur ca anjunge la tine.
rodica:
Gigi multumim pentru poze :-*superbe, multumim pentru tot, eu personal nu am cuvinte, daca nu erai tu nu as fi ajuns niciodata in locurile in care ne-ai dus tu, ma inclin in fata ta :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
De mine nu ai scapat si nici nu ai sa scapi, asa cum am vorbit m-am inscris la Sibiel.
admin:
Ma bucur ca v-a placut, ca v-am cunoscut, ca am reusit sa va ofer cateva zile frumoase!
Sincer eram foarte decis sa sterg din lista de anul viitor aceasta actiune si s-o inlocuiesc cu altceva. Dar am s-o mentin. Pentru ca vanzadu-va atat de incantati si fericiti, mi-am dat seama ca trebuie cumva sa continui cu aceasta actiune. Si nu doar pentru asta. Ci si pentru ca vreau si tin sa arat la cat mai multa lume acest colt de lume pe care-l iubesc atat de mult: Transilvania. Cu istoria lui, cu oamenii care l-au locuit, cu ce au lasat in urma lor. Vreau sa cred si sa sper ca odata si odata la Viscri, la Sighisoara, la Biertan vor veni mai multi romani decat straini. Mi-e atat de ciuda cand stiu ce bogatii culturale avem si cat de important este pentru un roman sa le cunoasca....Si cand vad rapoartele turistice: "In 2013 Viscri a fost vizitat de 30.000 de turisti, 28.000 straini, 2000 de romani..."
Deci ne vedem la anul la Sighisoara si Bisericile Fortificate sasesti! :)
rodica:
Poate ai sa razi dar la Sighisoara ma bag si anul viitor! V-am trimis cateva poze, eu una nu ma mai satur privindu-le. O astept pe Lia cu inregistrarile ei minunate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă