Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 107307 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #105 : Duminică, 21 Martie 2010, 15:55 »
Scrieti-mi pe Email, am sa renunt la locul meu in pensiune, pt a mai crea un loc. office@singlescamp.ro. Mentionati va rog numele si numarul de telefon.

Eu zic ca trebuie sa fii cu noi. Multi depindem de tine. Nu vreau sa fiu egoista cu cineva care doreste sa vina si depinde de locul la care renunti tu,  dar e prima intalnire si noi "problemele" am vrea sa te avem printre noi. Poate macar gasesti ceva prin zona sa te putem contacta. :)

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #106 : Duminică, 21 Martie 2010, 17:52 »
Si eu sunt de aceiasi parere ca Admin trebuie sa fie nelipsit de la aceasta prima intalnire.

Offline raisa29

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
« Răspuns #107 : Duminică, 21 Martie 2010, 19:44 »
Buna,

Mi-e foarte greu sa cred ca voi putea urca pe munte,pt ca eu am probleme de la un accident de masina.Nu as vrea sa incurc pe nimeni si nici sa fiu o povara.Imi cunosc limitele.Probabil ca din aceasta cauza nu pot sa fiu cu cineva.
Imi pare rau ca v-am deranjat.
Multumesc :'(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #108 : Duminică, 21 Martie 2010, 20:02 »
Doar acum reusesc sa scriu, am avut nevoie de cateva ore sa finalizez raspunsurile la Email si m-am delectat un pic la un jar in curte cu cativa prieteni. Acum am revenit: Raisa nu vreau sa te simti asa, vreau sa vii, indiferent ce probleme de sanatate ai. Rolul unei echipe sau a unui grup este sa ajute, acesta este cel mai important lucru, si acesta este cel care da incredere. Distanta de la pensiune pana acasa este pret de 20 minute cu masina, iar cand ultimul dintre voi pleaca la culcare, plec si eu spre Sibiu, iar dimineata voi fi inapoi, deci VOI FI PERMANENT CU VOI, PROMIT ASTA!!!!

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
« Răspuns #109 : Duminică, 21 Martie 2010, 20:06 »
abia ai gasit ideea raisa... nu te retrage inainte de a face ceva pentru tine. plimbarea nu va fi obligatorie. mergi si nu vei regreta! bafta

Offline raisa29

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #110 : Duminică, 21 Martie 2010, 20:32 »
Multumesc pt incurajari.robabil ca ma credeti nebuna acum.
Daca semai poate merge,astept detalii.Multumesc

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #111 : Duminică, 21 Martie 2010, 20:48 »
Doar acum reusesc sa scriu, am avut nevoie de cateva ore sa finalizez raspunsurile la Email si m-am delectat un pic la un jar in curte cu cativa prieteni. Acum am revenit: Raisa nu vreau sa te simti asa, vreau sa vii, indiferent ce probleme de sanatate ai. Rolul unei echipe sau a unui grup este sa ajute, acesta este cel mai important lucru, si acesta este cel care da incredere. Distanta de la pensiune pana acasa este pret de 20 minute cu masina, iar cand ultimul dintre voi pleaca la culcare, plec si eu spre Sibiu, iar dimineata voi fi inapoi, deci VOI FI PERMANENT CU VOI, PROMIT ASTA!!!!

Admin raman la parerea mea ca trebuie sa fi prezent .
Si ce va inghesuiti sa mergeti toti in prima serie ...vor mai fi si alte intalniri:) unde voi fi si eu prezenta:)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #112 : Duminică, 21 Martie 2010, 21:04 »
Raisa, te-am notat pentru prima serie. Maine Samiza va suna pe toata lumea care s-a inscris, nu este exclus sa existe si vreo renuntare si atunci gandurile si reprosurile pe care ti le-ai facut sunt de prisos. Oricum nu era nici un fel de problema cu naveta!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #113 : Duminică, 21 Martie 2010, 21:19 »
Multumesc pt incurajari.robabil ca ma credeti nebuna acum.
Daca semai poate merge,astept detalii.Multumesc

Nu te credem de loc nebuna , nu uita ca toti suntem prieteni aici si faci si tu parte din grup:).
Te asteptam pe la o cafeluta dimineata daca nu mai esti acum on, acolo ne vom cunoaste mai bine:)

Offline raisa29

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #114 : Luni, 22 Martie 2010, 08:40 »
Buna,

Astept cu nerabdare sa va cunosc.Chiar daca nu acum,poate la urmatorul weekend.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #115 : Luni, 22 Martie 2010, 08:43 »
Raisa, da-mi te rog pe personal, numele si telefonul tau.Stiu ca mi le-ai trimis, dar nu gasesc acum unde le-am salvat. Imi cer scuze de dezordine. Nu ma caracterizeaza dar uite mi se mai intampla si mie.

adria

• Vizitator
« Răspuns #116 : Joi, 25 Martie 2010, 19:54 »
buna seara tuturor
cat va invidiez, in sensul bun al cuvantului, ca va intalniti la acest eveniment
razbate emotia asteptarii unei asemenea intalniri din vorbele voastre
sper sa ajung si eu odata la o intalnire cu voi
pana atunci, va urez sa va distrati excelent
de-abia astept sa citesc ce o sa scrieti

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #117 : Joi, 25 Martie 2010, 21:24 »
Anul acesta are sa fie plin de actiuni asa ca doar cine nu vrea nu o sa participe. Au sa fie intalniri, week-enduri, vacante, tururi, workshopuri, asa ca fiecare isi va putea alege ce ii este mai aproape de ce-si doreste si mai interesant.

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #118 : Joi, 25 Martie 2010, 21:35 »
Am citit tot dar tot nu am inteles cum se face inscrierea - eu am inteles ca se face ca aceea pentru forum,din coltul de sus.Dar acolo nu apar multe informatii.Deci,please,o confirmare a inscrierii mele sau a ineficientei mele de a ma fi inscris la locul potrivit pentru actiunile de singles camp.Cred ca doar admin-ul imi poate raspunde.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #119 : Joi, 25 Martie 2010, 21:46 »
Crista, sub patratelul acela cu Inscriere in comunitate, exista mai jos, tot pe partea dreapta doua butoane, coboara cu mouse-ul si o sa le remarci mai usor, unul este pentru a te informa despre taberele viitoare ("Vacantele Singles Camp") - are in drepta o iamgine cu podul peste raul Sibiel, iar mai jos este un buton pt Inscriere la tabere. Daca apesi pe buton, ti se deschide un formular cu optiunile pt tabare. Scrie perioada in care vrei sa participi (o iei de la informatiile despre tabere) si informatiile ajung la mine. Am sa le trimit agentiei, iar Samiza are sa te sune. Daca nu te descurci, te rog comunica-mi.