Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 107270 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FIF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #90 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:01 »
Am găsit pe net poze din Sibiel.
Chiar daca sunt din Constanta, am stat 21 de ani la Sibiu/Saliste/Cristian. Va pot garanta ca zona e absolut superba. Cei care puteti merge nu veti avea ce regreta din punctul asta de vedere. Mie imi e un dor teribil de dealurile de la Sibiel, Saliste, Gura Raului, Jina.... Din pacate nu voi puteai ajunge la intalnirea asta, asa ca va invidiez ... pe cei ce veti merge!

flore

• Vizitator
« Răspuns #91 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:13 »
Buna dimineata !!! am urmarit, ca in fiecare duminica dimineata, observatorul de la Antena 1 si asa v-am descoperit. M-am bucurat nespus cind am vazut acel reportaj. Intradevar, suntem multi oameni singuri, cei mai multi dintre noi avem multe temeri, poate ca nu mai avem nici impulsivitatea si inconstienta tineretii. De aceea suntem singuri. VREAU SA MA INSCRIU SI EU LA ACEST EVENIMENT. Precizez ca sunt din Bucuresti si pot ajunge la Sibiu cu un microbuz, am inteles ca sunt curse directe pina acolo. Multumesc.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #92 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:18 »
Scrie-mi un Email pe adresa de office@singlescamp.ro, cu numele complet si numarul de telefon. Dupa socoteala mea este ultimul loc.

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #93 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:28 »
Buna ziua... eu de-abia azi v-am descoperit tot in urma unui reportaj difuzat la TV... Va felicit ptr ca ati reusit sa puneti in practica o idee atat de binefacatoare, zic eu... as fi dorit sa particip la actiunea din 9 aprilie... de mult timp nu am fost intr- o vacanta... vin din Bucuresti si as mai avea loc in masinuta mea ptr cineva care sa nu fie nevoit sa mearga cu trenul sau cu microbuzul... credeti ca se mai poate ???? Va doresc numai bine si multe bucurii... Ana.
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #94 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:58 »
Scrieti-mi pe Email, am sa renunt la locul meu in pensiune, pt a mai crea un loc. office@singlescamp.ro. Mentionati va rog numele si numarul de telefon.

Offline OLIVIA25

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #95 : Duminică, 21 Martie 2010, 10:31 »
Buna tuturor,

Si eu am vazut aseara reportajul TV si am fost foarte placut surprinsa ca exista cineva caruia i-a venit o astfel de idee. As dori sa ma alatur si eu grupului din aprilie, daca mai sunt locuri.

Va multumesc.

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #96 : Duminică, 21 Martie 2010, 10:43 »
multumesc mult ... sunt impresionata de rasp dvs... dar e cam neplacut sa profit asa.... va doresc numai bine.. cu stima, ana
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #97 : Duminică, 21 Martie 2010, 11:20 »
Pentru a raspunde aici tuturor care sunt interesati de 9 - 11 aprilie. Dupa calculele mele locurile sunt ocupate in totalitate, dar urmeaza sa am confirmarile de la agentie, luni seara. Am sa revin cu precizarile necesare.

Offline Tania

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #98 : Duminică, 21 Martie 2010, 11:46 »
Buna! Azi am aflat despre proiect, mi-a placut si m-am inscris in comunitate. M-am inscris si pentru evenimentul din 09-11.04. Sunt sigura ca cine trebuie va citi, iar eu voi primi indicatiile necesare! Bine v-am gasit! :)

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #99 : Duminică, 21 Martie 2010, 12:10 »
Bine ai venit in Singles Camp, Tania! Am citit ce mi-ai scris dar inca nu pot da un raspuns pana luni dupa amiaza!

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #100 : Duminică, 21 Martie 2010, 12:26 »
Am găsit pe net poze din Sibiel.
Chiar daca sunt din Constanta, am stat 21 de ani la Sibiu/Saliste/Cristian. Va pot garanta ca zona e absolut superba. Cei care puteti merge nu veti avea ce regreta din punctul asta de vedere. Mie imi e un dor teribil de dealurile de la Sibiel, Saliste, Gura Raului, Jina.... Din pacate nu voi puteai ajunge la intalnirea asta, asa ca va invidiez ... pe cei ce veti merge!

Bine ai venit ...si uite asa incet incet ne strangem cei din Constanta:)

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #101 : Duminică, 21 Martie 2010, 14:07 »
Salut!
Daca nu e prea tarziu si mai sunt locuri doresc sa ma inscriu si eu la even din 9-11 aprilie .
Sunt din Piatra Neamt si daca mai este cineva din zona poate veni cu mine , cu masina.
E o idee minunata . Felicitari!

Offline ema

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #102 : Duminică, 21 Martie 2010, 14:07 »
dar din Tg. Mures este cineva?  :D

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #103 : Duminică, 21 Martie 2010, 14:11 »
Buna Ema ,
daca mai sunt locuri si pot sa merg si eu , pot trece prin tg mures si te iau si pe tine

Offline ema

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #104 : Duminică, 21 Martie 2010, 14:19 »
Multumesc muuult  :-* ,
dar in week-end-ul din aprilie nu ajung acolo... poate alta data...
O sa fiu cu gandul alaturi de voi, sper sa aveti parte de o vreme minunata, sa va simtiti bine si sa ne impartasiti si noua din experienta grozava pe care o veti fi avut-o... :)

Oricum, sunt tare bucuroasa sa va fi intalnit si asa...virtual.