Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
admin:
Sa nu crezi Maria ca pe langa multumire, nu simt si un sentiment de teama si de necesitate de a fi precaut in a ma manifesta. Lucrurile sunt un pic grabite, va trebui sa le calmez un pic pentru a tine pasul si a le urmari asa cum trebuie.
Dar am experienta a multor ani de organizare si nu sunt un exuberant si ma precipit greu, pot sa-mi pastrez calmul in orice situatie. Asa cum iti spuneam, incredere ca pot!
carmentoma:
Si cum trebuie sa procedez pentru a ma afla intr-un grup viitor? Sunt singura , dar n-am complexe din cauza aceasta! Imi place sa socializez, dar la noi la Ploiesti nu exista nici o posibilitate de a iesi undeva! Imi pare rau ca nu ati demarat anul trecut acesat proiect, atunci cand mi-am facut cadou de ziua mea o excursie la Sibiu! Un oras foarte frumos! singura dezamagire a fost ca nu am putut sa imi ofer o masa la un restaurant pentru ca nu aveti acolo nici un local in care sa nu se fumeze! Astept un semn sau un sfat sa stiu cum sa fac!
maria171:
stiu ce simti
e o raspundere mare si in plus domeniul e f delicat
trebuie sa castigi increderea fiecarui user (spun user dar termenul nu se prea potriveste proiectului)
mie asta mi se pare cel mai greu, la organizarea evenimentelor un inginer care a facut rugby nu poate da gres
apropoo, stii ca pe tvr2 a fost meci de rugby?
uite o haka, e oricand buna la casa omului
si mai uite una
si pt tot veni vorba de rugby, sportul asta nu poate fi practicat decat de oameni speciali
parerea mea!
maria171:
pana si eu dupa ce vad o haka, ma simt mai puternica
ema:
Si eu am vazut reportajul pe Antena 1 si mult m-am bucurat si... hop si eu! :D :D Bine v-am gasit!
In 11 aprilie nu pot sa vin, din pacate pentru mine. Sunt sigura ca o sa fie grozav! As veni in mai... doar ca 4 zile... e mult, nu am atata liber... Nu s-ar putea pastra "modelul" de week-end? Adica de vineri seara pana duminica?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă