Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (15/96) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:11 ---As fi dorit sa creasca organic controlat si verificat. Dar ma bucur evident ca s-a intamplat aceasta crestere neasteptata. Apropo de ce discutam dupa amiaza, mai trebuie sa sar un pas, dar sper sa nu se simta. Maine am sa grabesc intalnirile cu moderatorii si cred ca in cateva zile se poate incepe. Deja dpdv fizic si tehnic sunt depasit si trebuie sa iau o masura rapida pe plan virtual. Am foarte mult de lucru pe latura reala si cum consider ca este mult mai importanta am sa ma concentrez acolo. A aparut deja situatia si posibilitatea unei tabere imediat urmatoare, mi s-a solicitat insistent acest lucru si am deschis deja lista.

--- Terminare citat ---

Haide cu moderatorii.
Aici e deja avalansa de postari.

In alta ordine de idei.
Care sunt criteriile pentru moderatori?

Catherinna:

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:09 ---Incep sa imbatranesc langa voi, am doua ore de cand m-am logat si inca nu am plecat  :-*

--- Terminare citat ---

Eu am depasit astazi cred ca mai mult de 7 ore. Te prinde.
[/quote]

Uite ce inseamna un scurt rerortaj  :) adminul este bombardat cu oferte !

almi_gabi:

--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:18 ---
Uite ce inseamna un scurt reportaj  :) adminul este bombardat cu oferte !

--- Terminare citat ---

stai sa vezi dupa prima tabara cand vom posta impresii si poze! ;)

maria171:
si eu am vazut reportajul
a fost ok
cred ca multe stelute vor staluci pe forum
adica cei ce se inscriu devin in scurt timp dependenti de forum
stiu din proprie experienta
astepta ca administratorul sa se linisteasca, dupa furtuna starnita de reportaje, sa se adune si sa decida strategia urmatoare

almi_gabi:

--- Citat din: maria171 din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:21 ---si eu am vazut reportajul
a fost ok
cred ca multe stelute vor staluci pe forum
adica cei ce se inscriu devin in scurt timp dependenti de forum
stiu din proprie experienta
astepta ca administratorul sa se linisteasca, dupa furtuna starnita de reportaje, sa se adune si sa decida strategia urmatoare

--- Terminare citat ---

Sa straluceasca stelutele ! Dependenta trece . Dupa ce a fost euforia primelor postari pot sa spun ca aproape am parasit alte forumuri pentru acesta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă