Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (9/96) > >>

capsuna:
Dar poate nu toata lumea vrea sa fie vedeta. Poate unii vin incognito!!! La asta te-ai gandit?

admin:
Am primit mai multe propuneri de a se filma, dar am refuzat. Ultima aparitie a mea, pana la tabara va fi luni, la Romania Actualitati. In rest avem nevoie de liniste, sa putem organiza si desfasura cum trebuie evenimentul. O sa filmam noi de noi acolo, astfel incat, la plecare, toata lumea sa aiba cate un DVD cu momente din tabara si video si jpg. Plus tabloul pictat pe sticla. Si bineinteles cu 24 prieteni.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 19:52 ---Am primit mai multe propuneri de a se filma, dar am refuzat. Ultima aparitie a mea, pana la tabara va fi luni, la Romania Actualitati. In rest avem nevoie de liniste, sa putem organiza si desfasura cum trebuie evenimentul. O sa filmam noi de noi acolo, astfel incat se pleaca toata lumea sa aiba cate un DVD cu momente din tabara si video si jpg. Plus tabloul pictat pe sticla. Si bineinteles cu 24 prieteni.

--- Terminare citat ---

OK!

Catherinna:
Am vazut reportajul. M-am inregistrat pt. a saluta ideea admin. [b]Felicitari!!![/b] Imi pare rau ca nu pot participa.

levanth:
Buna seara,
Stralucita idee ati avut,as dori sa ma inscriu si eu pt 9-11 aprilie,daca mai sunt locuri :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă