Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
admin:
Au amanat pe azi, m-au anuntat ieri cu o jumatate de ora inainte. Vroiau sa realizeze nu stiu ce grupaj...
Ma gandesc ca azi chiar au sa-l dea.
almi_gabi:
--- Citat din: maria171 din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 17:53 ---am stat aseara la observator si nu am vazut nimic despre noi
nu s-a difuzat sau am pierdut eu?
--- Terminare citat ---
Maria,eu am vizionat reportajul pe linkul pe care l-ai postat tu. In timp ce sriam am vazut ca a raspuns Admin asa ca ne uitam diseara.
almi_gabi:
19.30 Tocmai acum se transmite reportajul despre tabara de la Sibiel. Au dat cam tot ce era important cred eu.
Bravo Admin!!! :D
admin:
Am vazut si eu reportajul, a fost destul de scurt dar sper sugestiv. S-a filmat cred 2 ore in total, cu siguranta ca se revine!
almi_gabi:
Cred ca ar merge un mic filmulet ca un fel de repotaj despre momentele importante, nu mai mare de 5 minute in total, facut la Sibiel pe un aparat de unul dintre noi care se pricepe cat de cat la filmat si apoi trimis la Antena 1. In felul acesta s-ar vedea ca vorbim serios. Si poate folosi si ca reclama.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă