Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
Catherinna:
--- Citat din: nicko din Luni, 12 Aprilie 2010, 19:55 ---buna, dragii mei!
--- Terminare citat ---
Insfarsit ai aparut cu primul mesaj. De cand il asteptam. Dupa ce am vazut anuntul admin am sperat sa apari sa iau legatura cu tine si poate ca as fi venit/ mers si eu la Sibiel. Acum astept mesaj pe privat sa incercam formarea unui grup si la Timisoara, ce zici ??
Carmenus:
Buna Nicko,
Ma bucur ca ai reusit sa ajungi cu bine la Timisoara . A fost mai bine ca ai ramas peste noapte la Sibiel, dar lasa ca prinzi tu curaj la condus si intr-o zi ai sa ajungi si la Piatra Neamt cu masina.
Noi am plecat mai dimineata pentru ca am avut drum lung de facut .
Lasa adresa de email si ce poze am ti le trimit.
ok?
nicko:
--- Citat din: capsuna din Luni, 12 Aprilie 2010, 20:00 ---Iti fac eu un CD cu poze si iti trimit, doar sa-mi scrii pe personale adresa.
Observ ca regula e valabila, toata lumea se reface greu si foarte greu dupa Sibiel...
Si daca ai stii ca l-am trimis pe Vicentiu cu o cafe la usa ta inainte de a pleca, sexy roomservice....dar nici macar cu asta nu te-am putut trezi... :D
--- Terminare citat ---
Vicentiu a fosu un dulce cand a venit cu cafeaua la mine dar, intr-adevar, tot nu m-am putut trezi. Mersi mult ca te-ai oferit pentru cd-ul cu poze.
nicko:
imi puteti trimite poze pe aurora.nicko@yahoo.com
Mersi mult de frumoasa intampinare pe forum.
admin:
Nicko, echpamentul si pe munte. Reluam programul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă