Autor Subiect: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013  (Citit de 66351 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
Re: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
« Răspuns #180 : Luni, 13 Mai 2013, 22:27 »
Și derulată și desconpirată e cam mult pentru mine.
Imi pare rau ,am vazut ca se practica si am crezut ca nu e o problema .Eu sunt cea care a intrebat -cine e Wonderland

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #181 : Luni, 13 Mai 2013, 22:34 »
Pai pe mine, unaaaa... inca de cand am vazut nick-ul m-a dus mintea la.... Lewis Carroll si a lui...    :angel:

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #182 : Luni, 13 Mai 2013, 22:39 »
Mari_a ,am crezut ca e prea tarziu sa te sun ,dar vad ca esti prezenta aici.Multumesc pentru poze!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #183 : Luni, 13 Mai 2013, 22:43 »
Cu placere!  :kissing:     Imi pare rau ca n-am vazut si eu cu voi Cozia...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #184 : Luni, 13 Mai 2013, 22:55 »
Hei, nu e un capăt de țară, ella cea dragută, ambitioasă și tenace.
Asa e, Mari_a, era simplu.

Eu tot mai văd un iris, o zoomorfă și îmi vine să mă întorc înapoi la Cozia.  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #185 : Luni, 13 Mai 2013, 23:05 »
Eu m-as intoarce la Cozia,dar tot mi-ar fi frica.De maine incep sa alerg ,cel putin sa-mi imbunatatesc conditia fizica,iar frica vad eu cum o "imblanzesc" in timp.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #186 : Marți, 14 Mai 2013, 09:08 »
De maine incep sa alerg ,
”De mâine încep să alerg, de X ori pe săptămână, timp de y minute/ore, pe durata a z luni”
Un obiectiv formulat în felul asta este mai motivator și are mai multe șanse de realizare ;)

Cât despre frică, părerea mea ar fi să nu te oglindești în ea. Cu fiecare pas făcut te-ai îndepărtat de ea. Oglindește-te în cel mai înalt punct în care ai ajuns, nu pentru că ți-a fost frică, ci pentru că ai a avut curajul de a o înfrunta. Să depășești un obstacol (interior sau exterior) face parte din ceea ce se numește autodepășire :applause:
Asta imi amintește de un citat ”Originea curajului stă în frică”.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #187 : Marți, 14 Mai 2013, 09:30 »
Da ella, wonderland are perfecta dreptate. Teama de intaltime, ca si orice fobie de altfel se depaseste prin curaj si educarea mintii.
Tot timpul trebuie sa avem asta in minte: "Yes I can!".

Offline cristi.bolos.3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #188 : Marți, 14 Mai 2013, 23:15 »
Cu toate ca sunt de 2 zile pe litoral ,gandurile mele au ramas ratacite undeva prin Parcul Cozia. Unde exact nu stiu....,dar stiu vinovatii. Pentru acest lucru nu pot acuza decat pe Gigi, Pavel si Toti ceilalti care ati participat la acest complot, urmarind un singur lucru. Sa ne rupem de realitatea cotidiana si sa ne distram la maxim,sa imbinam utilul cu placutul. Felicitari pentru toata lumea. Fiecare actor si-a jucat rolul pana la capat fara o repetitie generala. Ma bucur ca am fost cu voi. Regret ca v-am cunoscut asa tarziu. Timpul le va indrepta pe toate.

Offline Rollys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #189 : Miercuri, 15 Mai 2013, 23:55 »
pentru mine prima oara pe munte a fost o experienta extrem de placuta  :) si desi am zis ca nu e tocmai pentru mine acest catarat pe stanci, ma mai gandesc  :P :angel:
am trimis si pozele mele, cu precizrea ca aparatul meu era in urma cu o zi, si in loc sa remediez situatia am pus data gresita si pe poze  >:(
multumesc pentru bucuria, veselia si energia pozitiva pe care ati facut-o sa circule prin grup  :)

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #190 : Joi, 16 Mai 2013, 16:35 »
Multumesc tuturor pentru pozele trimise si celor ce au multumit pentru fotografiile mele! Mentiune: sunt amator nu profesionist si incerc sa imi imbunatatesc skilurile manat fiind de pasiune. Ati vazut ce am reusit a fac ajutat in mare parte de tehnica. Promit sa invat sa fac mai bine la anul:) Am fost fericit in cele 4 zile alaturi de voi si marturisesc ca am inceput deja antrenamentul pentru la anul! Stiu ca mai am de trimis niste fotografii celor ce mi-au cerut la rezolutii mai mari si o sa o fac in curand! Va pup si va urez weekend placut ( de joi ca la francezi!)

Offline Anda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #191 : Joi, 16 Mai 2013, 17:21 »
da' de ce tocmai la anul? mai devreme nu e voie?   :)

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #192 : Joi, 16 Mai 2013, 21:05 »
Multumesc si eu pt. pozele trimise.Urmeaza sa trimit si eu cind net-ul de acasa ma va ajuta mai mult,sau cind la serviciu voi avea un pic de timp.Apopo de serviciu,de citeva zile nu ma mai recunoaste lumea,fiindca tot rad si cant si sunt tot o bucurie.Toate astea fiindca am luat vitamina"Singlescamp".Va multumesc tuturor pt.compania minunata !

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #193 : Joi, 16 Mai 2013, 22:20 »
Multumesc si eu tuturor pentru poze.

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #194 : Vineri, 17 Mai 2013, 10:29 »
Si eu va multumesc tuturor pentru poze. Fara ajutorul vostru amintirile s-ar fi estompat in timp - eu nu am avut aparat foto, dar asa vor ramane vii. Va multumesc inca o data.