Autor Subiect: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013  (Citit de 65388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
« Răspuns #165 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:23 »
ok, hai sa rupem pisica : ziceam ca Doina detine un butoi de bere nedesfacut in curs de expirare ! remember ? am acum in cap locul ideal in care sa-i dam cep ! ma ofer sa ud castravetii si sa le arat la gemeni cum se bea berea  :giggle:
poate n-o sa-i plictisesc ...

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #166 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:26 »
Doina o sa ma vad eu cumva , candva ...  :knuppel2:
sper ca emoticonu' asta nu e pentru mine....nu de alta, dar o sa mai vezi aia 5 lei, cand o zbura capra......si in alta ordine de idei, ti-am dat jumatate din portia de clatite!!!!!
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #167 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:29 »
...... butoi de bere nedesfacut in curs de expirare !
best before 06/2013
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #168 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:36 »
Jesus !!! trebuie sa ne grabim !!! stiu ca lucrurile nu ies tocmai bine cand exista graba dar io zic sa ne riscam ... intr-o alta ordine de idei am vazut zilele astea la Cozia ca, capra (negra) zboara iar in ceea ce priveste cealalta ordine de idei : si eu te-am ajutat cu o leguma (recte ardei gras) pe munte ; o leguma pe munte este mai pretioasa decat o clatita data la sosea , conteaza locul si aportul de vitamine in organism !
oricum se pare ca doar papanasii imi provoaca necazuri , este pe cale sa se nasca o noua superstitie !  |o
Mariana noi ne-am decis dupa cum vezi  :happy:

Offline Mamica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Mediocrity it's my middle name.
« Răspuns #169 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:38 »
PROBLEMA DEVINE CRITICA, CONTACTATI_MA URGENT!
Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun de le-ntelegi!

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #170 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:48 »
stai linistita avem 2 weekenduri la dispozitie sa dam la cap butoiului , nu intra in panica : te gasim noi ... avem un nr de telefon si un numar de masina !  :police:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #171 : Luni, 13 Mai 2013, 11:10 »
Salutare tuturor. Eu, tot pe drum sunt. Si tot cu mintea in brazi, foioase, irisi endemici de Cozia, steregoaie,  (Multumesc, Pavel pentru contributia la imbogatirea vocabularului meu activ  :) ), varfuri vazute de sus, de jos si din alte diferite parti, cascade, zane, zmei, gradini, poienite, vanatai, zdrelituri, rasete, dans, palinca, venin terapeutic perfuzabil (adica doze picurate constant).... ce sa mai... locuri minunate, oameni care mai de care mai deosebiti, simpatici, atmosfera la inaltime. Am vazut in fuga niste poze, dar deocamdata, imaginile de pe retina sunt vii, colorate si cu parfum intens de pin. Chiar daca mi-e somn rau si merg in reluare.
 :dance:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #172 : Luni, 13 Mai 2013, 11:48 »
nu prea imi mai aduc aminte bine ;  tu esti cumva cea cunoscuta si sub numele de ''nu m-am blocat doar ca nu pot sa ma mai misc'' ?   :oops:

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
« Răspuns #173 : Luni, 13 Mai 2013, 11:58 »
eu sunt datoare cu niste multumiri multe si sincere.
va pup pe toti si va iubesc!!
fara sprijinul vostru nu as fi reusit niciodata sa vad atatea frumuseti ale naturii.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #174 : Luni, 13 Mai 2013, 13:16 »
Otilia, ma bucur ca ai avut vointa de a face doua zile de traseu si ai putut, sa te bucuri de o parte din frumusetile acelor locuri  :) Si tine minte: important este sa reusesti. Cand te razgandesti, cand renunti, cedezi sau nu mai vrei, atunci nu este in regula. Cand aproape ca iti depasesti limitele, cand se vede ca ai vointa si ca vrei, ca nu te lasi si strangi din dinti si ca in final pui mana pe linia de sosire, nu mai conteaza deloc cum ai reusit. Si de asta se merge la munte in grup: sa primesti ajutor, sa fii incurajat. Nu exista om de munte care sa nu fi fost si macar o data ajutat. Intotdeauna exista mai bun decat noi si intr-o alta formula de echipa, din lider poti fi cel care trebuie ajutat. Ai auzit si tu povestirile lui Pavel, cand a fost cu alpinisti profesionisti. Si privindu-l cum zboara printre stanci ai impresia ca nu poate fi ultimul. Si uite ca a fost. Si eu am fost... ;)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #175 : Luni, 13 Mai 2013, 15:07 »
nu prea imi mai aduc aminte bine ;  tu esti cumva cea cunoscuta si sub numele de ''nu m-am blocat doar ca nu pot sa ma mai misc'' ?   :oops:

Nu, eu sunt cea care mă....derulez :2funny:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #176 : Luni, 13 Mai 2013, 21:46 »
Alis,cred ca acum ai ajuns deja acasa.M-am gandit azi la tine ca esti inca pe drum.

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #177 : Luni, 13 Mai 2013, 21:50 »
Am vrut sa postez si aseara cand am ajuns acasa ,dar nu stiu de ce cele scrise de mine nu au aparut. Voiam sa-i multumesc lui Gigi pentru tot si sa-i spun lui Doru ca si eu sunt una dintre dependentii de umorul lui.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #178 : Luni, 13 Mai 2013, 21:59 »
Alis,cred ca acum ai ajuns deja acasa.M-am gandit azi la tine ca esti inca pe drum.

Și derulată și desconpirată e cam mult pentru mine. Lasă-mă, te rog, să fiu doar wonderland pe aici :) Ella vine de la Cici? ;) :flori:

Am ajuns azi. Am dormit ceva, dar nu de ajuns. Am capul mare de impresii și de entuziasm, dar sunt deja cu un neuron în treburile de serviciu care încep mâine.

Offline ella

• Full Member
« Răspuns #179 : Luni, 13 Mai 2013, 22:19 »
Și derulată și desconpirată e cam mult pentru mine.
Imi pare rau ,am vazut ca se practica si am crezut ca nu e o problema :surrender:Eu sunt cea care am intrebat -cine e Wonderland