Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
Mamica:
Gigi, eu vin cu masina din Bucuresti si-o iau si pe Mimi. Daca mai doreste cineva sa mearga cu noi...
admin:
Stiu, mi-a spus Mimi ca veniti cu masina impreuna. Mai este si Mihaela din Braila, care la fel ca si voi vine cu masina. Si Doru. Poate n-ar fi rau sa discutati intre voi cei patru si sa veniti cu o singura masina in loc de 3...Sau macar in doua masini. Ar fi pacat de consum si bani. O masina consuma 3- 400 RON pe un astfel de traseu, dus si intors. Sau va mai dau o idee, stiu ca veniti din Voluntari si ca aveti nevoie de ceva si pe acel segment, poate ca ar fi mai bine sa lasati masina undeva in Bucuresti si de acolo sa continuati cu microbuzul. Cu siguranta este mai ieftin. Mai ganditi-va la aspectele astea, mai este timp... :)
In rest eu am discutat cu toata lumea si pe cei pe care i-am prins in lista de mai sus, prefera microbuzul.
Mamica:
Ii invit pe Doru si Mihaela sa mearga cu noi. Margareta mea functioneaza pe GPL....si stiu de la un coleg care merge des la Rm Valcea ca drumul dus-intors ma va costa max 150 ron. Dar nu aspectul financiar este cel mai important...ci comoditatea pt oscioarele si piciorusele si manusitele mele batrane!! Si Gigi, m-ai jignit profund: din mesajul tau reiese ca Voluntariul ar fi o localitate cumva, undeva asa... departe de Bucuresti! O sa te invit odata la mine sa lamurim acest aspect.
Revin cu invitatia catre Doru si Mihaela sa mearga cu noi!
admin:
Dau curs invitatiei... ;D ;D ;D.
Plusar:
uraaaaa !!! accept invitatia-ti generoasa !!! Voluntariul este o localitate deosebit de draguta , acestea fiind spuse ... nu-i asa ca ma veti lua de la Obor ? :)))
mailul meu: " vasilestefanescu2000@yahoo.com " si acolo facem schimb de telefoane, impresii , sugestii, etc ... oricum , timp pana la plecare este suficient ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă