Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
collin_pow:
Multumesc tuturor pentru pozele trimise si celor ce au multumit pentru fotografiile mele! Mentiune: sunt amator nu profesionist si incerc sa imi imbunatatesc skilurile manat fiind de pasiune. Ati vazut ce am reusit a fac ajutat in mare parte de tehnica. Promit sa invat sa fac mai bine la anul:) Am fost fericit in cele 4 zile alaturi de voi si marturisesc ca am inceput deja antrenamentul pentru la anul! Stiu ca mai am de trimis niste fotografii celor ce mi-au cerut la rezolutii mai mari si o sa o fac in curand! Va pup si va urez weekend placut ( de joi ca la francezi!)
Anda:
da' de ce tocmai la anul? mai devreme nu e voie? :)
Mimi:
Multumesc si eu pt. pozele trimise.Urmeaza sa trimit si eu cind net-ul de acasa ma va ajuta mai mult,sau cind la serviciu voi avea un pic de timp.Apopo de serviciu,de citeva zile nu ma mai recunoaste lumea,fiindca tot rad si cant si sunt tot o bucurie.Toate astea fiindca am luat vitamina"Singlescamp".Va multumesc tuturor pt.compania minunata !
ella:
Multumesc si eu tuturor pentru poze.
s_cristina:
Si eu va multumesc tuturor pentru poze. Fara ajutorul vostru amintirile s-ar fi estompat in timp - eu nu am avut aparat foto, dar asa vor ramane vii. Va multumesc inca o data.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă