Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
ella:
Eu m-as intoarce la Cozia,dar tot mi-ar fi frica.De maine incep sa alerg ,cel putin sa-mi imbunatatesc conditia fizica,iar frica vad eu cum o "imblanzesc" in timp.
wonderland:
--- Citat din: ella din Luni, 13 Mai 2013, 23:05 ---De maine incep sa alerg ,
--- Terminare citat ---
De mâine încep să alerg, de X ori pe săptămână, timp de y minute/ore, pe durata a z luni
Un obiectiv formulat în felul asta este mai motivator și are mai multe șanse de realizare ;)
Cât despre frică, părerea mea ar fi să nu te oglindești în ea. Cu fiecare pas făcut te-ai îndepărtat de ea. Oglindește-te în cel mai înalt punct în care ai ajuns, nu pentru că ți-a fost frică, ci pentru că ai a avut curajul de a o înfrunta. Să depășești un obstacol (interior sau exterior) face parte din ceea ce se numește autodepășire :applause:
Asta imi amintește de un citat Originea curajului stă în frică.
admin:
Da ella, wonderland are perfecta dreptate. Teama de intaltime, ca si orice fobie de altfel se depaseste prin curaj si educarea mintii.
Tot timpul trebuie sa avem asta in minte: "Yes I can!".
cristi.bolos.3:
Cu toate ca sunt de 2 zile pe litoral ,gandurile mele au ramas ratacite undeva prin Parcul Cozia. Unde exact nu stiu....,dar stiu vinovatii. Pentru acest lucru nu pot acuza decat pe Gigi, Pavel si Toti ceilalti care ati participat la acest complot, urmarind un singur lucru. Sa ne rupem de realitatea cotidiana si sa ne distram la maxim,sa imbinam utilul cu placutul. Felicitari pentru toata lumea. Fiecare actor si-a jucat rolul pana la capat fara o repetitie generala. Ma bucur ca am fost cu voi. Regret ca v-am cunoscut asa tarziu. Timpul le va indrepta pe toate.
Rollys:
pentru mine prima oara pe munte a fost o experienta extrem de placuta :) si desi am zis ca nu e tocmai pentru mine acest catarat pe stanci, ma mai gandesc :P :angel:
am trimis si pozele mele, cu precizrea ca aparatul meu era in urma cu o zi, si in loc sa remediez situatia am pus data gresita si pe poze >:(
multumesc pentru bucuria, veselia si energia pozitiva pe care ati facut-o sa circule prin grup :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă