Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
wonderland:
--- Citat din: Plusar din Luni, 13 Mai 2013, 11:48 ---nu prea imi mai aduc aminte bine ; tu esti cumva cea cunoscuta si sub numele de ''nu m-am blocat doar ca nu pot sa ma mai misc'' ? :oops:
--- Terminare citat ---
Nu, eu sunt cea care mă....derulez :2funny:
ella:
Alis,cred ca acum ai ajuns deja acasa.M-am gandit azi la tine ca esti inca pe drum.
ella:
Am vrut sa postez si aseara cand am ajuns acasa ,dar nu stiu de ce cele scrise de mine nu au aparut. Voiam sa-i multumesc lui Gigi pentru tot si sa-i spun lui Doru ca si eu sunt una dintre dependentii de umorul lui.
wonderland:
--- Citat din: ella din Luni, 13 Mai 2013, 21:46 ---Alis,cred ca acum ai ajuns deja acasa.M-am gandit azi la tine ca esti inca pe drum.
--- Terminare citat ---
Și derulată și desconpirată e cam mult pentru mine. Lasă-mă, te rog, să fiu doar wonderland pe aici :) Ella vine de la Cici? ;) :flori:
Am ajuns azi. Am dormit ceva, dar nu de ajuns. Am capul mare de impresii și de entuziasm, dar sunt deja cu un neuron în treburile de serviciu care încep mâine.
ella:
--- Citat din: wonderland din Luni, 13 Mai 2013, 21:59 ---Și derulată și desconpirată e cam mult pentru mine.
Imi pare rau ,am vazut ca se practica si am crezut ca nu e o problema :surrender:Eu sunt cea care am intrebat -cine e Wonderland
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă