Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013

<< < (34/41) > >>

Plusar:
ok, hai sa rupem pisica : ziceam ca Doina detine un butoi de bere nedesfacut in curs de expirare ! remember ? am acum in cap locul ideal in care sa-i dam cep ! ma ofer sa ud castravetii si sa le arat la gemeni cum se bea berea  :giggle:
poate n-o sa-i plictisesc ...

dauina:

--- Citat din: Plusar din Duminică, 12 Mai 2013, 22:04 ---Doina o sa ma vad eu cumva , candva ...  :knuppel2:

--- Terminare citat ---
sper ca emoticonu' asta nu e pentru mine....nu de alta, dar o sa mai vezi aia 5 lei, cand o zbura capra......si in alta ordine de idei, ti-am dat jumatate din portia de clatite!!!!!

dauina:

--- Citat din: Plusar din Duminică, 12 Mai 2013, 22:23 ---...... butoi de bere nedesfacut in curs de expirare !

--- Terminare citat ---
best before 06/2013

Plusar:
Jesus !!! trebuie sa ne grabim !!! stiu ca lucrurile nu ies tocmai bine cand exista graba dar io zic sa ne riscam ... intr-o alta ordine de idei am vazut zilele astea la Cozia ca, capra (negra) zboara iar in ceea ce priveste cealalta ordine de idei : si eu te-am ajutat cu o leguma (recte ardei gras) pe munte ; o leguma pe munte este mai pretioasa decat o clatita data la sosea , conteaza locul si aportul de vitamine in organism !
oricum se pare ca doar papanasii imi provoaca necazuri , este pe cale sa se nasca o noua superstitie !  |o
Mariana noi ne-am decis dupa cum vezi  :happy:

Mamica:
PROBLEMA DEVINE CRITICA, CONTACTATI_MA URGENT!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă