Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
admin:
admin:
admin:
Ultimele fotografii sunt facute intr-un habitat al unei comunitati de cca 20 de castori, care s-au apucat de construit baraje flotabile, camari, sufragerii, dormitoare...intr-un fantastic si efervescent spirit de echipa. Este mai mult decat interesant cum niste animalute atat de mici si pe care le apreciem putin inteligente sunt in stare sa se coordoneze si mai ales sa aiba niste cunostiinte atat de avansate despre fizica si meteorologie...
Plusar:
1. in cazul in care erati ingrijorati in ceea ce ma priveste : eu am ajuns cu bine ! puteti sa stati linistiti ! ::)
2. Gigi iti multumesc pt pozele din excursia de astazi mai ales ca eu nu am putut participa din motive "visatoare" si sa nu-ti fie dor prea tare de mine deoarece o sa ne mai vedem de minim 2 ori anul acesta !
3. cel mai frumos moment pt mine a fost socializarea din Gradina Zanelor
4. sper ca am fost un bun indrumator si un exemplu ... exemplar pt cei mai noi membri din SC :tomato:
admin:
Adevarul ca multi sunt dependenti acum de umorul tau, Plusar! Si eu ma numar printre ei. Asa ca nu ma anunta te rog, daca te insori! ;D ;D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă