Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
wonderland:
--- Citat din: otiliamano din Marți, 07 Mai 2013, 12:28 ---e vorba de pantalonii de motociclisti?
--- Terminare citat ---
:2funny: otiliamano, dacă erau de motocicliști speriam căprițele negre...
de drumeție (trekking și hiking după cum scrie pe etichetă) :flori:
otiliamano:
ma duc acum pana la lidl dar pe online nu ii vad
wonderland:
Au fost în oferta de acum două săptămâni. Eu i-am mai găsit si săptămâna trecută, vineri. Așa că fuguța...
Succes... :)
admin:
Dupa 6 zile de stres si munca, :(in sfarsit simt ca incep sa ma relaxez un pic :)...Aproape ca am finalizat ce aveam la Sibiel, acasa si pt urmatoarele tabere Singles Camp. Maine in sfarsit o zi mai lejera, asa ca pana poimaine voi fi reparat si reconditionat...
Abia astept sa pasesc pe potecile Coziei si sa simt aerul de munte. Am incercat si la Sibiel un pic de catarare, dar contratimp si sub presiunea timpului, asa ca nu se pune...Vremea am vazut ca se anunta frumoasa, asa ca sunt toate motivele sa avem o excursie super. Am vorbit si cu Pavel azi, este si el in "atmosfera"... :dance:
wonderland:
Bun, rămân cu gândul ăsta! Că, după ce am citit de oboseala de la Cum te simți acum... m-a apucat neliniștea.
--- Citat din: admin din Marți, 07 Mai 2013, 18:44 ---asa ca pana poimaine voi fi reparat si reconditionat...
--- Terminare citat ---
Admin... nu e voie, nu se pune, doar recondiționat. Proaspăt, nou-nouț, regenerat!
Așa că, ziua de mâine să fie de maximă relaxare! :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă