Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
deli_a:
Mi-am luat si eu pantaloni lungi elastici de munte, dar...iau si antibiotice, caci m-am pricopsit cu a doua tura de viroza pe anul asta :-[ nu stiu ce parere va avea muntele de chestia asta... ???
admin:
Perfect, cat mai putina piele expusa! Este perioada in care capusele sunt cel mai active si se agata atat de usor si pe nesimtite incat doar dupa ce iti intra adanc sub piele incepi sa simti ceva...Tot la Lidl am vazut pantalon elastic, perfect pt munte. Mi-am luat si eu doua perechi, sunt foarte ieftini la calitatea excelenta pe care o au.
Acum in ceea ce priveste programul din prima zi, de joi. Dupa cazare, o sa ne pregatim fiecare pentru o iesire si un prim contact cu muntele. Plecam spre Calinesti, cu microbuzele, de unde vom urca la Grota Zmeilor. Apreciez ca plecare ora 14.30, cei din Bucuresti au timp sa ajunga si sa se schimbe, cu cei din Sibiu urmeaza sa ajung mai repede. Va fi nevoie ca si cei care calatoresc cu masina proprie sau autobuzul sa se incadreze si se fie pregatiti de plecarea pe munte, la 14.30 in parcarea hotelului.
Orele de plecare zilnice, vor fi anuntate si rugamintea este sa fie respectate, sa nu fie nevoie ca treizeci de persoane sa astepte dupa cineva.
Hotelul la care stam, Hotel Orizont, Calea lui Traian, Nr. 495, Calimanesti Caciulata, Râmnicu Vâlcea 245600
wonderland:
Ar trebui să vină ăștia de la Lidl/Crivit să facă un clip publicitar cu noi, câți om fi, în pantalonii lor. Și să ne și plătească, evident. :giggle:
otiliamano:
e vorba de pantalonii de motociclisti?
Plusar:
deci noi astia din Bucuresti cu masina proprie o sa avem timp sa ardem si o lumanare la manastirea Cozia ! :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă