Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
admin:
Urmaresc si eu in fiecare zi vremea... ???
Cel mai bun website pt munte este meteoblue.com, asa cum in rest am incredere maxima in wetter.de. Iata ce spun cei de la meteoblue:
despre Cozia, in perioada de excursie: http://www.meteoblue.com/ro_RO/vreme/charts/fourteenday/minastirea-cozia_ro_21407. Inca este programul extins de prognoza, cea sigura este varianta de 7 zile. Si avem mai mult de o saptamana pana atunci, deci inca sunt doar probabilitati.
Oricum este clar ca va fi umed, nu stiu daca o sa ne si stropeasca un pic sau nu. Deci fara ghete cu amprenta buna, drumul o sa fie aproape imposibil de facut. Tineti minte cei care ati fost pe Cheile Nerei ce probleme ati avut unii dintre voi cu incaltamintea neadecvata. Si acolo nu era munte....ca aici! Deci nu uitati de ce v-am solicitat ca echipament. Daca inca nu aveti: este acum o promotie la Lidl, par niste ghete foarte bune. Costa 150 RON si au fata de piele. Un pret foarte bun la calitatea pe care o prezinta ei in prospect si o banuiesc...
Fotografii!!! De la mine, ca intotdeauna o sa primiti tot ceea ce surprind eu! :). Pe wetransfer.
wonderland:
--- Citat din: admin din Joi, 02 Mai 2013, 08:07 ---Urmaresc si eu in fiecare zi vremea... ???
Fotografii!!! De la mine, ca intotdeauna o sa primiti tot ceea ce surprind eu! :). Pe wetransfer.
--- Terminare citat ---
Eiii....eu nu chiar în fiecare zi :), doar așa, la câteva zile....
Cât despre fotografii :kissing: anticipat pentru că nu vei face excepție de la acest frumos și generos obicei.
otiliamano:
tot la lidl au si ghiozdane... am fost si am luat :)
incep sa il si umplu ;)
adelina:
Din pacate eu nu mai pot veni la Cozia.Imi pare asa de rau...Mi-au aparut niste urgente la job si nu mai pot pleca.Daca stiti vreun doritor sa mearga rugati-l sa ma sune la 0723360413 ca sa poata merge el/ea in locul meu
multumesc
Adela
wonderland:
--- Citat din: otiliamano din Joi, 02 Mai 2013, 12:55 ---tot la lidl au si ghiozdane... am fost si am luat :)
incep sa il si umplu ;)
--- Terminare citat ---
otiliamano, am văzut ghiozdănelele alea de care spui tu. De fapt, sunt niște rucsăcele tare șmechere. :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă