Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013

<< < (24/41) > >>

Plusar:
pe mine de cateva zile ma cam inteapa in dreapta jos , sper sa fie ceva trecator ...  :slap: am vazut ca apendicita nu este ceva des intalnit dupa varsta de 30 ani !
dar cum nu ma inteapa cand fac efort ci doar cand stau linistit in pat concluzia este una singura : trebuie sa urc pe munte !!!  :strong:

wonderland:
Pe mine mă dor tălpile, de cât le pun frâu și frână. :angel:
Și capu de ciudă că mi-am stricat aparatul foto :hammer:

--- Citat din: Plusar din Marți, 30 Aprilie 2013, 11:34 ---pe mine de cateva zile ma cam inteapa in dreapta jos (...) doar cand stau linistit in pat

--- Terminare citat ---

Plusar, caută-te la medic înainte de plecare. Cum să te doară când stai liniștit?!  O fi de la vreo emoție?
Mă rog, mi-am dat cu părerea.  :tomato:

Plusar:
lasa ca-i stiu eu pe astia : generalistul te trimite la chirurg iar chirurgul o fi prost sa zica ca nu e caz de operat ? :) am cautat pe net si sunt o gramada operati degeaba ! mi-am facut niste analize de sange ieri si nu mi-a iesit ca as avea vreo infectie in organism asa ca merg inainte !  :whistle:
emotii nu am de niciun fel ! nu trebuie sa ma insor zilele astea ;)
multumesc pt grija si abia astept sa ne cunoastem !

wonderland:
ei, dacă analizele sunt bune, atunci să zicem ....vânt din pupa!
Înțeleg că doar evenimentele marcante se lasă cu emoții...recunoscute! :giggle:

Fix în aceeași zi,  săptămâna viitoare, eu voi fi pe drum spre Sibiu (cu o zi înainte, altfel nu prindeam transportul cu Gigi).
Până atunci, sărbători senine și pregătiri line, tuturor! :flori:

wonderland:
Să mai zici că vremea nu ține cu noi! Ploaia se oprește pe 8 mai, iar de pe 9 mai, iată ce soare ne așteaptă,   *|*
http://www.travelnotes.ro/vremea-prognoza-meteo/vremea-pe-10-zile-Calimanesti-_-Valcea-_-Romania.html

Eu voi pune în bagaj și...plasturi. Tocmai m-au... aranjat niște papucei mofturoși >:(
A, da și niște lioton gel - bun pentru doamne care se știu cu circulația leneșă.

Rezolv cu echipamentul obligatoriu și las loc pentru bună dispoziție, veselie și senin. 
A, și mai adaug rugămintea de a primi poze de la cei pe care nu i-a lăsat aparatul foto cu ochii-n soare înainte de plecare  :crazy2:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă