Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013

<< < (23/41) > >>

Nicoleta Bucuresti:
Buna,

Sunt Nicoleta din Bucuresti si a intervenit o problema medicala si nu pot participa la acesta excursie.
Daca este cineva interesat sa mearga in locul meu, rog sa ma sune la nr. 0723.27.39.60.

Multumesc,

Nicoleta Bucuresti:

--- Citat din: Nicoleta Bucuresti din Luni, 29 Aprilie 2013, 16:22 ---Buna,

Sunt Nicoleta din Bucuresti si a intervenit o problema medicala si nu pot participa la acesta excursie.
Daca este cineva interesat sa mearga in locul meu, rog sa ma sune la nr. 0723.27.39.60.

Multumesc,

--- Terminare citat ---

NU MAI ESTE VALABIL anuntul anterior. Locul meu a fost ocupat de Doina Filipas.

Gigi, in cazul asta cred ca trebuie sa stergi o persoana de pe lista cu autocarul din Bucuresti, deoarece Doina cred ca va veni cu masina proprie.

wonderland:

--- Citat din: Nicoleta Bucuresti din Luni, 29 Aprilie 2013, 16:22 ---Buna,

--- Terminare citat ---
:( neplăcută situație. Sănătate multă și refacere rapidă! :flori:

wonderland:
Un gând ghiduș: suntem 30 de persoane (parcă așa, deși m-am încurcat la numărătoare cu grupajele la transport :giggle:). Parcă văd că apărem la știri cu titlul scris mare: Invazie pe Vf. Cozia!  ;D

otiliamano:
gasesti si locuri libere. Uite numarul meu de telefon : 0756.088.018 si vorbim ca sa o lasam undeva in siguranta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă