Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 12 septembrie 2013
briana:
1....
admin:
Lista la zi pentru excursia in Spania
1.Gabi P Tg Mures
2.Mihaela S Tg Jiu
3.Nora Galati
4.Delia L.
5.Plusar - Bucuresti
6. Malina - Iasi
7.Ioanam
8.Oana Maria P
9. Andre - Iasi
10 Emi 53 - Cluj
11. Nadina F - Bucuresti
12. Codru - Dej
13. Aurelia P
14. Maria U
15. Adela V Tg Mures
16. Gabi F
17. Nicol Bucuresti
18. Geta M Bucuresti
19. Gigi
-------
20.Florin
21. Viorel T
Urmeaza ca azi sa am o discutie cu partenerii spanioli care au sa ne puna la dispozitie autocarul. In conditiile in care vom avea un choach, atunci o sa anunt si mergem cu inscrierile pana la 22-23 persoane, incerc astfel sa nu dezamagesc pe nici unul dintre cei care ar dori sa mearga.
admin:
Acum am inchis cu Andra, colaboratoarea noastra din Spania. Asa cum mi-a promis, si mi-a reconfirmat acum, are sa ne puna la dispozitie un coachbus, acesta are 45 de locuri, deci o sa calatorim foarte confortabil. Eu limitasem numarul de inscrisi la 18, la nivelul unui maxibus, asa cum anticipam initial ca o sa primi de la firma de autocare.
In aceste conditii am sa merg cu grupul pana la 22 de locuri, nu mai mult pentru ca desi am avea loc in autocar, nu doresc sa transform actiunea intr-una doar turistica. Este nevoie de o intimitate de grup, ori asta nu se poate obtine lin cazul in care se depaseste o anumita limita de participanti.
Acum practic suntem la 18, daca Viorel confirma maine, am fi 19. Deci inca 3 locuri.
Nicolette:
Buna seara tuturor!
Sunt noua pe aici si încă nu mă descurc prea bine la navigare :)
Am o mică rugaminte: presupun ca nr. 17 de pe lista sunt eu; numele meu este Nicoleta (sau Nicole, cum preferați). Se poate sa corectam?
Merci
admin:
Am corectat numele tau pe lista, Nicol (imi cer scuze - prinsesem din zbor de la Samiza si se pare ca n-am ciulit destul de bine urechile...) si am adaugat si ultimii inscrisi. Daca au sa confirme si Viorel si Florin, atunci inscrierile vor mai fi deschise doar pentru un singur loc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă