Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013

<< < (24/25) > >>

frezya:
Admin,doresc sa-ti multumesc pentru pozele postate.Cu ajutorul lor am facut o calatorie imaginara : Andalucia-Gibraltar-Maroc.
Desi nu au fost postate pentru mine, in mod special , m-au ajutat sa-mi amintesc de locuri dragi sufletului meu...

Codru:
A fost de vis ! Cuvintele inca nu-si gasesc ordinea ca sa pot cuprinde exact ceea ce as vrea sa transmit ! Eu de abia azi pot sa zic ca am ajuns acasa  :dance: si urmeaza ca saptamana asta sa fac o selectie de foto pe care sa le distribui . Va salut pe toti !!

andra:
Da, Codru, minunat! A trecut mai bine de o saptamana si nu pot decat visa la ce a fost si la viitorul concediu.... Cui ii trebuie sa munceasca??? Astazi Gabi ne-a trimis o prezentare frumoasa... si din nou visez la locurile acelea... Sa ne revedem cu bine toata super gasca!

IuliaT:
Buna ziua
Din pacate eu sunt prinsa in divese alte activitait ....asa ca voi posta aici pt Gigi ordinea favoritelor
1 Sevilia ( merita clar o saptamina revenit intr-o buna zi pt asta e pe primul loc)
2 Gibraltar
3 Alhambra si Ronda
4 Cordoba ....spectacolul ecvestru superb

Imi e greu sa decid ordinea fiecare loc a avut sarmul, abia astept propunerile pt 2014...Africa, Sardinia, croaziera in Nordul Europei

::) pupilici

deli_a:
Da,da,da....si eu nu ma pot aduna inca deloc....
Pt.Gigi, exact aceeasi ordine ca Iulia ! Mi-a placut f.mult Sevilla, mi-a placut mult Gibraltarul (imi doresc sa mai merg acolo), mi-a placut mult Mezquita...Ronda...mi-a placut TOTUL !  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă