Ati fost un grup tare vesel si daca totul a iesit asa cum mi-ati spus, asta se datoreaza in mare masura voua. Ati stiut sa va distrati, ati stiut sa va bucurati de fiecare moment. Poti ca organizator sa oferi cel mai feeric cadru, cele mai deosebit entertainment, sa te dai peste cap sa iasa totul bine, ca daca cei carora te adresezi nu rezoneaza si sunt niste "buze lasate", in cautare doar de cusururi si de motive de incruntare, atunci...

Voi ati fost super si cei vechi si cei noi, asa ca nu avea cum sa nu iasa totul bine!
Echipa pe care o am acolo ma ajuta tare mult in organizarea de petreceri, iar Feli si Iulian sunt nu doar profesionisti ci si niste persoane cu care compatibilizezi usor. Tabara de monoparentali a fost asa cum va spuneam punctul de plecare intr-o colaborare cu cei doi, asa ca ii veti mai intalni, cu siguranta.
Am incercat sa ascund cat am putut oboseala pe care o am acumulata, sper ca nu s-a vazut prea mult.

M-am distrat si eu tare bine, Samizei ia placut si ei...ospatarii ati vazut ca au prins si ei atmosfera...Sunt bucuros si am ajuns acasa tare multumit...

Ramane sa-mi trag sufletul cateva zile, apoi ...spre Muntii Buzaului!

Acolo stiu ca o sa ma incarc energetic, apoi va mai veni si Hajdu cu SPA si relaxare, asa ca astept evenimentul de familie...complet refacut...
O sa urmeze apoi cateva saptamani de munca de birou...dupa care are sa apara calendarul de actiuni 2014. Al cincilea an de Singles Camp! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, parca mai ieri planuiam primele doua actiuni in 2010...! Mi-a facut mare placere prezenta pentru o seara a Tatianei, una dintre participantele la prima actiune Singles Camp...Privind-o dansand in grupul vostru, mi-au trecut prin minte si mi-au defilat prin fata momente de la acele prime intalnari....
S-a ajuns acum la un grup de persoane extraordinare, cu care ma reintalnesc cu toata placerea. Si vad ca cei mai multi din cei noi se armonizeaza imediat si perfect in grup! Asta ma bucura enorm!
Imi pare rau ca nu ma pot tine de promisiune sa va transmit pozele, in pacate cablul mi-a ramas la Sibiel si urmeaza sa-l primesc doar deseara tarziu...

Am sa incep tot procesul maine dis de dimineata si sper ca pana in jur de 10.00 - 11.00 veti primi toti link-ul cu lista de participanti, adresele de Email si evident...pozele. Va fi asa cum procedez de obicei un link de descarcare wetransfer, atentie

valabil doar 30 de zile.