Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013  (Citit de 111856 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013
« Răspuns #300 : Sâmbătă, 28 Septembrie 2013, 09:59 »
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 2, ora 9.45
Dupa o noapte lunga de lupte crancene cu dusmanii galactici (mancare, bautura, oboseala de pe drum), folosind armele din dotare (dans, veselie, distractie, buna dispozitie), decarati clar castigatori spre dimineata, dupa un somn scurt, dar adanc, ne pregatim de alte confruntari: tiroliana, mountain bikes, prepararea zacustei si a gemului de macese si cine stie ce alte dihonii interplanetare.
Va tinem la curent.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #301 : Sâmbătă, 28 Septembrie 2013, 16:41 »
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 2, ora 16.30
Am depasit cu brio toate obstacolele de astazi: tir cu arcul, zacusa, mustul si painea de casa, tiroliana si mountain bikes. Nu ne-a fost usor, dar am biruit. Este foarte adevarat ca este o victorie "a la Pirus", adica am lasat si noi in batalii o parte insemnata din energia noastra, iesind epuizati (dar fericiti) din toate incercarile.
Ne-au biruit insa (si o spunem rusinati) bucatele de la masa de pranz: supa de gaina, varza cu ciolan si celebra placinta henclesch. Am capitulat demn, lasandu-ne cotropiti de hoardele de kiloacalorii spatiale, de pe planeta extraterestra ARDEAL. E alta lume!

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #302 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 00:55 »
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 3, ora 00.40

Mesaj Cape Canaveral catre nava intergalactica "Sarbatoara recoltei 3":
Este trecut de miezul noptii, resursele va sunt pe terminate, maine (adica astazi) trebuie sa va intoarceti pe pamant si inca nu dormiti?!? Treceti imediat in casulele criogenice la somnic!

Raspunsul navei amiral a flotei SIBIEL:
Petrecerea e in toi, vom parasi constelatia Dans-si-voie-buna doar morti de oboseala, spre dimineata! Nu ne mai deranjati cu mesaje neserioase, sau veti simti forta dezlantuita a fortei "SINGLES-CAMP".
Brrrrr!!!

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #303 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 12:31 »
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 3, ora 12.20
Gata, alimentarea cu combustibil (ciorba de vitel, cu smantana) a fost efectuata si intoarcerea pe Terra poate sa inceapa. Capsulele individuale sunt pregatite pe platforma de lansare catre Bucuresti, Timisoara, Onesti, Bacau, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Pitesti, Ploiesti si alte destinatii pamantesti. In curand ne vom lua ramas bun de la locuitorii planetei Sibiel (Samiza, Gigi, Iulian, Felician), care ne-au gazduit 3 zile de vis in spatiul lor extra-galactic.
Multumim si ramanem convinsi ca vom repeta aventura anul viitor.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #304 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 18:32 »
embo, esti tare!
Jrnalul tău de bord m-a transbordat în Sibiel Treck, și mi-a oferit scântei de imagini de la sărbătoarea voastră Singles Star.

Să vă fie intrarea în atmosfera terestră lină și aterizarea ușoară!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #305 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 19:05 »
Au fost intradevar 3 zile de sarbatoare....a recoltei, a bucuriei revederii unor prieteni, dar si a legarii unor noi prietenii, a veseliei, dansului si jocului. Si toate acestea s-au petrecut intr-o locatie pitoreasca, marginita, pe de o parte de dealuri impadurite cu brazi inalti printre care s-au strecurat, cu generozitate, razele blande ale soarelui, iar de cealalta parte de un parau ce "murmura'' in fundal, creeand o atmosfera de pace si relaxare.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #306 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 19:17 »
Ati fost un grup tare vesel si daca totul a iesit asa cum mi-ati spus, asta se datoreaza in mare masura voua. Ati stiut sa va distrati, ati stiut sa va bucurati de fiecare moment. Poti ca organizator sa oferi cel mai feeric cadru, cele mai deosebit entertainment, sa te dai peste cap sa iasa totul bine, ca daca cei carora te adresezi nu rezoneaza si sunt niste "buze lasate", in cautare doar de cusururi si de motive de incruntare, atunci... :) Voi ati fost super si cei vechi si cei noi, asa ca nu avea cum sa nu iasa totul bine!

Echipa pe care o am acolo ma ajuta tare mult in organizarea de petreceri, iar Feli si Iulian sunt nu doar profesionisti ci si niste persoane cu care compatibilizezi usor. Tabara de monoparentali a fost asa cum va spuneam punctul de plecare intr-o colaborare cu cei doi, asa ca ii veti mai intalni, cu siguranta.

Am incercat sa ascund cat am putut oboseala pe care o am acumulata, sper ca nu s-a vazut prea mult.  ::) M-am distrat si eu tare bine, Samizei ia placut si ei...ospatarii ati vazut ca au prins si ei atmosfera...Sunt bucuros si am ajuns acasa tare multumit... :dance: Ramane sa-mi trag sufletul cateva zile, apoi ...spre Muntii Buzaului!  :thumbup: Acolo stiu ca o sa ma incarc energetic, apoi va mai veni si Hajdu cu SPA si relaxare, asa ca astept evenimentul de familie...complet refacut...

O sa urmeze apoi cateva saptamani de munca de birou...dupa care are sa apara calendarul de actiuni 2014. Al cincilea an de Singles Camp! Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul, parca mai ieri planuiam primele doua actiuni in 2010...! Mi-a facut mare placere prezenta pentru o seara a Tatianei, una dintre participantele la prima actiune Singles Camp...Privind-o dansand in grupul vostru, mi-au trecut prin minte si mi-au defilat prin fata momente de la acele prime intalnari....

S-a ajuns acum la un grup de persoane extraordinare, cu care ma reintalnesc  cu toata placerea. Si vad ca cei mai multi din cei noi se armonizeaza imediat si perfect in grup! Asta ma bucura enorm!

Imi pare rau ca nu ma pot tine de promisiune sa va transmit pozele, in pacate cablul mi-a ramas la Sibiel si urmeaza sa-l primesc doar deseara tarziu... :( Am sa incep tot procesul maine dis de dimineata si sper ca pana in jur de 10.00 - 11.00 veti primi toti link-ul cu lista de participanti, adresele de Email si evident...pozele. Va fi asa cum procedez de obicei un link de descarcare wetransfer, atentie  :oops: valabil doar 30 de zile.

Offline ana-maria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Bine am venit in grupul nostru!
« Răspuns #307 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 19:22 »
Mulțumim ! pentru mine prima acțiune singles camp a fost super.  :yeah: De abia aștept pozele. Vă pup pe toți.  :flori:

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #308 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 22:31 »
Celor care ati petrecut momente de neuitat la Sibiel,va urez vise placute si amintiri pe masura emotiilor si a bucuriei pe care le-am trait fiecare dintre noi in acel loc minunat numit "Pensiunea Sibiel".

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #309 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 23:13 »
Ce a mai ramas din grupul Land Rover a fost predat familiilor acum o ora.

Sper ca R si E au ajuns si ei cu bine...

Dupa trei zile si multe nopti de petrecere, am ajuns cu bine acasa...
Multumiri pentru Gigi si Sarmi...

PS Cred ca pentru editia urmatoare ar prinde bine niste concursuri (sau chiar niste cursuri) de dulciuri si prajituri traditionale... ;) Sau cumva fetele au complotat (fiind cu gandul lor egoist numai la silueta)?

Offline sabina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #310 : Duminică, 29 Septembrie 2013, 23:25 »
Inca nu pot face conexiunea intr figura, nume si nickname!!  :2funny:
Daca doriti demonstratie.... va astept cu drag!!!  :D .hotarati voi momentul si locul(!!! Pe aproape) iar eu,.... sper sa va placa!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #311 : Luni, 30 Septembrie 2013, 00:08 »
Gigi si Samiza ... stiti ca-mi sunteti tare dragi , nu ? iar voi , ceilalti 63 de participanti la aceasta minunata petrecere sunteti niste oameni grozavi carora le razbeste prin toti porii pofta de viata . pentru mine a fost o felie de viata tare placuta , intamplata intrun loc minunat si alaturi de niste oameni tare faini .

multumesc !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #312 : Luni, 30 Septembrie 2013, 11:49 »
Acum am reusit sa urc fotografiile pe wetransfer. Am sa vi le transmit in urmatoarele minute. Cine nu a primit, sa-mi scrie si am sa-i retransmit fw.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #313 : Luni, 30 Septembrie 2013, 12:21 »
O sa pun si eu cateva selectiuni din pozele facute la Sibiel, asa incat  cei care nu au participat sa poata sa vada cam ce au pierdut.  :)
Stiu regula de pe forum care spune ca nu trebuie sa apara in poze persoanele care nu si-au dat acordul pentru asta, asa incat pentru pastrarea anonimatului, in pozele in care apar participanti la actiunea de la Sibiel, am blurat fetele celor carora nu am avut timpul sa le cer acordul. Cei din mini-grupul meu (Land-Roveristi, 7 la numar) mi-au dat deja OK-ul sa-i postez ne-blurat :) .

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #314 : Luni, 30 Septembrie 2013, 12:28 »
In drum spre Sibiel, pe TransAlpina, grupul Land Rover. Dupa cum vedeti nu le-am blurat fetele.  ;D