Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013  (Citit de 111900 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013
« Răspuns #210 : Luni, 16 Septembrie 2013, 12:40 »
Noi suntem 3 persoane intr-o masina care pleaca vineri dupa amiaza din Bucuresti, in jur de ora 16, mai repede nu putem. Deci, daca ai fi interesata sa te cuplezi cu noi, in aceste conditi, da de veste cum am putea comunica off the forum

Rectificare: Suntem 2 persoane intr-o masina care va pleca in jur de ora 14 maxim 15 din Bucuresti. Nu de alta, dar sa ajungem pana la ora 19 cand incepe cina  :yeah:
Daca mai e cineva interesat de aceasta varianta de transport, sa dea de veste  :D

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #211 : Luni, 16 Septembrie 2013, 13:09 »
Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

va urez Bun venit la bord!
Stie cineva de Stefic, n-a mai postat nimic..daca nu mai e single ne bucuram, din suflet, o asteptam
cu un cuvant macar... :)

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #212 : Luni, 16 Septembrie 2013, 13:14 »
Scuze, mar.drag ,n-am tras linie unde trebuie, ultima fraza este a mea..si simtamantul asemenea..

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #213 : Luni, 16 Septembrie 2013, 13:19 »
Eu si cu alexas ne-am gandit asa:
- venim cu autobuzul (cursa Fany - care pleaca la 7,30 de la Autogara Militari si ajunge la 12,30 in Sibiu);
- lasam bagajele la Gara Sibiu (care e alaturi, lipita de autogara, costa cativa lei "gararea" bagajelor la ei);
- ne plimbam prin centrul Sibiului (care e f.aproape de gara, se ajunge pe jos in 5 minute), ne pozam, bem o cafea, mancam o prajitura (eventual un cataif in Piata Mica, la "Zorba" mmmmiamyyy!!!);
- cand se face de ora 15,30 venim fain-frumos la gara si ne imbarcam pentru Sibiel.

Si-am incalecat p-o șa si v-am spus povestea asa pen'ca asteptam sa ni se alature si alte doritoare/doritori.  :)    Daca vreti sa veniti cu noi, scrieti aici.  :D   Pentru intoarcere o sa ne facem rezervare la cursa Transmixt care pleaca din Sibiu la 15,30 si ajunge in Bucuresti la 21,06. Asta daca nu cumva ne ia si pe noi cineva cu masina... dac-o mai fi loc pe la cineva din Bucuresti (in caz de, multumim anticipat si, cum e obiceiul in SC, contribuim la benzina :) )

1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
4. Alexandra S. - gara 15,30
5. Maria M. - gara 15,30

Maria, as veni si eu cu rata de Sibiu+ Sibiel. Ai idee cat costa drumul in varianta asta? Pupici

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #214 : Luni, 16 Septembrie 2013, 13:43 »
Pentru dus e 45 lei (cu Fany) -> amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=643&did=520&zi=2013-09-27&pas=1-0-0-0-0

...iar pentru intors (daca nu se indura nimeni de noi!  :D ) avem varianta Transmixt (pleaca la 15,30) cu 52 lei, sau tot Fany (la 16,15 , pleaca de langa autogara, la bisericuta aia de langa parc) cu 45 lei ->amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=520&did=643&zi=2013-09-29&pas=1-0-0-0-0

Tatiana, te asteptam. Si pe oricine agreeaza varianta asta si are chef de o plimbare prin centrul vechi al Sibiului.  :-*

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #215 : Luni, 16 Septembrie 2013, 13:58 »
Scuze, mar.drag ,n-am tras linie unde trebuie, ultima fraza este a mea..si simtamantul asemenea..
Noiembrie,
Nu este nicio problema!

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #216 : Luni, 16 Septembrie 2013, 15:07 »
Pentru dus e 45 lei (cu Fany) -> amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=643&did=520&zi=2013-09-27&pas=1-0-0-0-0

...iar pentru intors (daca nu se indura nimeni de noi!  :D ) avem varianta Transmixt (pleaca la 15,30) cu 52 lei, sau tot Fany (la 16,15 , pleaca de langa autogara, la bisericuta aia de langa parc) cu 45 lei ->amanunte aici:
http://www.autogari.ro/curse?pid=520&did=643&zi=2013-09-29&pas=1-0-0-0-0

Tatiana, te asteptam. Si pe oricine agreeaza varianta asta si are chef de o plimbare prin centrul vechi al Sibiului.  :-*

Mercic Maria!

In ceea ce priveste returul eu n-as spera sa poata sa ne ia cineva in masina pentru cu siguranta vor fi pline... din acest motiv iau in calcul si varianta de a fi sofer....bineinteles cu aceleasi ore de plecare ca si autobuzele. Tinem legatura!

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #217 : Luni, 16 Septembrie 2013, 23:16 »
am citit meniul  ;)  :o   :D  ......  si va sfatuiesc sa va aduceti triferment sau colebil pastile, sa nu-mi cereti mie, eu aduc doar "tinctura de propolis" (cei din Cheile Nerei stiu)  :)

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #218 : Marți, 17 Septembrie 2013, 11:50 »
salutare tututor, raman pe lista mar.drag. Nu m-am razgandit deloc, am avut niste dubii o perioada, mi-am revenit.
Am fost la cules de struguri si mere o saptamana jumate, abia am m-am ieri. Nu-mi vine sa cred cati ne-am adunat! O sa fie o gasca maaaareeee!
super!
Cred ca nu Land Rover-ul o sa fie semnalul de recunoastere, ci cafeaua de dimineata. Cine are o cafea in mana, sigur e pt Land Rover (nu reusesc sa atasez un smile aici).

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #219 : Joi, 19 Septembrie 2013, 18:41 »
In atentia grupului"mar drag"..oare sa ne gandim si la un plan B,vremea pare sa ne fie potrivnica...?

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #220 : Joi, 19 Septembrie 2013, 22:40 »
Da noiembrie!

Ai perfecta dreptate!

Drumurile acelea pot fi inchise, daca vremea se strica. In aceasta situatie propun sa mergem pe DN1: e cel mai circulat drum din RO si nu se prea inchide. Cand ajungem la Brasov, putem trage o mica tura pana in Poiana Brasov (poate e zapada, daca vine iarna asa de repede...).

Drumul de intoarcere il stabilim de comun acord la Sibiel, functie de vreme. Poate fi Transalpina, Transfagarasan sau Valea Oltului.

Ce ziceti?

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #221 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 09:17 »
Raspunsul meu e afirmativ....supunem la vot si stabilim ,poate schimbam locul intalnirii, ora ramane !

Offline DAPHNICO

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #222 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 09:54 »
Da noiembrie!

Ai perfecta dreptate!

Drumurile acelea pot fi inchise, daca vremea se strica. In aceasta situatie propun sa mergem pe DN1: e cel mai circulat drum din RO si nu se prea inchide. Cand ajungem la Brasov, putem trage o mica tura pana in Poiana Brasov (poate e zapada, daca vine iarna asa de repede...).

Drumul de intoarcere il stabilim de comun acord la Sibiel, functie de vreme. Poate fi Transalpina, Transfagarasan sau Valea Oltului.

Ce ziceti?

Sigur, putem modifica traseul stabilit initial, alegem cea mai buna varianta !
Nico

Offline sabina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #223 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 11:09 »
Eu si cu alexas ne-am gandit asa:
- venim cu autobuzul (cursa Fany - care pleaca la 7,30 de la Autogara Militari si ajunge la 12,30 in Sibiu);
- lasam bagajele la Gara Sibiu (care e alaturi, lipita de autogara, costa cativa lei "gararea" bagajelor la ei);
- ne plimbam prin centrul Sibiului (care e f.aproape de gara, se ajunge pe jos in 5 minute), ne pozam, bem o cafea, mancam o prajitura (eventual un cataif in Piata Mica, la "Zorba" mmmmiamyyy!!!);
- cand se face de ora 15,30 venim fain-frumos la gara si ne imbarcam pentru Sibiel.

Si-am incalecat p-o șa si v-am spus povestea asa pen'ca asteptam sa ni se alature si alte doritoare/doritori.  :)    Daca vreti sa veniti cu noi, scrieti aici.  :D   Pentru intoarcere o sa ne facem rezervare la cursa Transmixt care pleaca din Sibiu la 15,30 si ajunge in Bucuresti la 21,06. Asta daca nu cumva ne ia si pe noi cineva cu masina... dac-o mai fi loc pe la cineva din Bucuresti (in caz de, multumim anticipat si, cum e obiceiul in SC, contribuim la benzina :) )

1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
4. Alexandra S. - gara 15,30
5. Maria M. - gara 15,30
Si eu vreau sa vin cu voi!!! Programul e super cu vizita in Sibiu!!!
Pup!
Sabina D
Cum va recunosc la autogara???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #224 : Vineri, 20 Septembrie 2013, 11:20 »
Sabina, ma bucur! Scrie-mi pe adresa:   marina_m02@yahoo.com  si vorbim acolo ce si cum.  :)