Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013  (Citit de 110498 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TONI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013
« Răspuns #180 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 12:59 »
Heloo , heloo....daca se mai gindeste unu eu - mai ,, este locuri,, ? Chiar in camera single ? Asum cost suplimentar. Urmarea discutiei cu Carla , am inteles ca pe la alte pensiuni din zona... , ar mai fi - nu stiu , bineinteles programul cu voi.
Daca da m-as bucura , daca nu atunci ,,tura,, viitoare . Multumesc .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #181 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 13:02 »
Toni, ia legatura cu Samiza, ea stie in acest moment cel mai bine situatia. Cred ca poate sa gaseasca ceva liber. Ii mai stii numarul? Daca nu, uite il mai scriu odata: 07451 06526. Pregatim un nou dans al "lebedelor"?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #182 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 13:46 »
Si acum referitor la meniu.

Cina din 27.09
Incepe cu ora 19.00
Intampinare cu palinca si paine de casa.
Bufet aperitiv:
salata de vinete
telemea
smantana
slanina de casa afumata
carnati de casa afumati
rosii
ceapa rosie
ardei iute
Bulz la gratar cu pastrama
Gogosi cu gem

Mic dejun sambata dimineata, 28.09 - ora 9.00 - 10.30
Bufet:
cafea
ceai
lapte
oua omleta
cremvursti Muvi
mustar
ardei gras
rosii
iaurt
cereale mixte
unt
gem de casa
miere

Pranz sambata 28.09 - ora 14.00
Supa de gaina cu taietei de casa
Ciolan in bere neagra
Henclesh

Cina sambata 28.09 - ora 19.00
Gustare compusa din zacusca de casa, salata de vinete, ardei copti, legume la gratar
Protap de miel sau de vitel, la alegere
Placinta cu urda dulce

Pe parcursul zilei, se va putea servi must, preparat la teasc in fata invitatilor, paine de casa scoasa din cuptor, cu ceea ce vor pregati cei de la pensiune: heciumpeci, magiun de prune, placinte cu varza etc...

Mic dejun duminica 29.09 ora 9.00 - 10.30
cafea
ceai
lapte
oua ochiuri
costita de porc prajita
burduf
iaurt
cereale
rosie
ardei

Pranz duminica 29.09 ora 13.00
Ciorba acra de vitel
Pui Wachauer

Offline TONI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #183 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 14:29 »
Cu...dantzu , depinde , sa vedem pina acolo daca mai este loc. Si-apoi poate ceva mai cu talent...nu se stie niciodata . Chestiile astea se intimpla asa inopinat...chestii alea-alea  oO , daca / parca / poate.......
Ati avut si aveti excusii frumoase , felicitari ! Insa pentru unii ,,je,, sezonul estival dureaza putin in constructii , incepe timid si se termina repede. Parca niciodata nu este suficient cit faci si muncesti.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #184 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 14:51 »
Despre program.

Poate pentru unii mai vechi cateva dintre punctele din program se repeta...Am incercat insa sa ma gandesc la ceva echilibrat, care sa placa si celor activi si celor mai putin...

Asa cum am promis o sa-l am ca invitat pe Feli Groza, cel cu cu care am organizat tabara de monoparentali si atat de iubit de cei mici...
Sper sa fie la fel de apreciat si de cei mari, mai ales ca pentru el este ceva inedit sa lucreze cu adulti... :) Luni dimineata, inainte de a pleca spre Bucuresti si apoi spre Lisabona, am sa ma mai intalnesc cu el pt a definitiva programul de entertainment dinamic.
O sa fie tur cu arcul, mountain bike, si mai multe surprize. Asta sambata, pe parcursul zilei.

Practic ziua de sambata o sa fie plina de activitati, asa ca aveti de unde sa alegeti. O sa fie si gospodareala din curte si pensiune, cu gem  la ceaun, paine de casa la cuptor, muraturi, tot felul de dulceturi, protap...Dar si tiroliana, Cristi are sa soseasca undeva in jur de 12.00 si cine vrea sa se dea pe firul de sarma, o sa o poata face pana la ora mesei. Mai sunt si activitatile cu Feli, care sunt convins ca o sa faca mare placere in special celor doritori de miscare. Eu am sa fiu responsabil de data asta de lucrurile mai domoale, adica de vizitat gospodaria familiei Banciu, de parcurs Muzeul de Icoane pe Sticla. 

Spre seara am invitat doua perechi de la celebrul ansamblu Junii Sibiului, care va vor prezenta mai multe dansuri populare si din zona, dar si din tara si va vor invita si la o hora... :)

Serile o sa fie cu DJ, iar spre dimineata pt cei mai curajosi, karaoke. Vineri eu am sa sosesc aproape simultan cu voi, ma aduce Toto cu masina (sosesc doar la 5.00 in Bucuresti, venind din Lisabona...), Samiza va fi gazda pt cei care sosesc mai repede, impartindu-va pe camere si indicand pt cei care stau in alte pensiuni cum sa se ajunga acolo.

Sper ca toata lumea sa se simta perfect, sa se distreze, sa se relaxeze. Si sa se nasca noi prietenii. Tin mult la acest eveniment, care iata a strans acum la a III-a editie atat de multi participanti.

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #185 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 15:27 »
Admin,te rog sa-mi spui "Pensiunea 2 " cum se numeste si de la ce ora poate fi ocupata camera.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #186 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 15:44 »
Pensiunea 2 este Gentiana, iar 3 este Andrei. Este ceea ce am primit de la Samiza ca si ordine a rezervarii, lucru care cred si sper ca se potriveste exact cu ceea ce stiati si voi la inscrierea dupa linia trasa la Pensiunea Sibiel. Ora de check in este incepand cu 14.00.

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #187 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 16:06 »
Multumesc!
Stiam de cele doua pensiuni,dar nu stiam de o ordine a numerotarii lor,de aici nedumerirea mea.Nu-mi spunea nimic numerotarea.Iar ora la care poate fi ocupata camera ma intereseaza pentru ca intentionez sa vin cu o masina,fie ca ma contacteazaTatiana de la Alba asa cum am rugat-o pe Samiza,sau voi rezolva personal cu o masina care sa ma duca la Sibiel.
Imi cer scuze ,daca am deranjat ,dar nu stiu cum e mai bine:sa o sun pe Samiza sau sa cer date pe forum.Sunt la inceput si iau deciziile care mi se par potrivite in functie de moment.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #188 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 16:53 »
Nu, nu nu m-a deranjat de loc!  :) Lucrez in paralel la programul de Sibiel si la cel de Portugalia, printre mai si raspund la ceea ce primesc pe Email. De exemplu acum fac un meniu de botez. Campenesc. Nu reusesc intotdeauna sa ma mut cu gandul total...Si am eu stilul de a explica sau informa mai ingineresc, adica mai direct si mai putin "aranjat". Mi-era teama sa nu fi inteles altceva, in legatura cu cazarea in locatiile amintite. Samiza imi spunea ca a anuntat linia la Pensiunea Sibiel si ca cei care s-au inscris dupa au cunostiinta despre locatia in care vor sta.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #189 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 17:24 »
Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

va urez Bun venit la bord!
Multumim tare mult, mar.drag.5.
Mi-ar placea sa am nr tau de telefon si ... poate chiar ar fi bine sa il comunici tuturor. Cred ca ne poate ajuta Gigi cu adresele de email unde ne poti transmite tel tau. Daca esti de acord ar fi bine sa il rogi repede, pana nu pleaca in urmatoarea actiune, sa ti/ni le trimita  :)
Ce zici ?

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #190 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 17:35 »
Practic ziua de sambata o sa fie plina de activitati, asa ca aveti de unde sa alegeti. O sa fie si gospodareala din curte si pensiune, cu gem  la ceaun, paine de casa la cuptor, muraturi, tot felul de dulceturi, protap...Dar si tiroliana, Cristi are sa soseasca undeva in jur de 12.00 si cine vrea sa se dea pe firul de sarma, o sa o poata face pana la ora mesei. Mai sunt si activitatile cu Feli, care sunt convins ca o sa faca mare placere in special celor doritori de miscare. Eu am sa fiu responsabil de data asta de lucrurile mai domoale, adica de vizitat gospodaria familiei Banciu, de parcurs Muzeul de Icoane pe Sticla. 

Trebuie sa studiez cum pot experimenta fenomenul de bilocatie pentru ca nu vreau sa ratez nici tirul cu arcul dar nici painea de casa la cuptor, nici mountain bike-ul dar nici protapul, nici tiroliana dar nici Muzeul de Icoane pe sticla  :yeah:
Super tare, Gigi! Multumim pentru ce ne pregatesti  :kissing:

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #191 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 18:05 »

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

Cel mai bun loc de plecare este parcarea benzinariei AGIP de langa statia de metrou Pacii.

Avand in vedere ca traseul la ducere este foarte frumos as propune ca ora de plecare ora 7:30. Poate fi si 8:00, daca considerati ca este prea devreme... Puteti propune si alte ore...

Eu vin din cartierul Tineretului si va pot lua din drum. Plec de la Sincai si trec pe la Piata Unirii, Opera, Gradina Botanica, Apaca, Lujerului, AGIP Pacii. Nu ar fi o problema sa va iau de pe traseu. Cu conditia sa fim punctuali...

7.30 la Pacii e bine. Punctul meu de pick-up este Gradina Botanica, pe traseu, deci ora o sa fie circa 7.15.

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #192 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 19:14 »
Embo,

Daca toate lumea vrea sa plecam la ora 7:30 de la AGIP, atunci ora 7:15 la Gradina Botanica este perfect.

Aprilie,

Imi puteti scrie pe b88amv@yahoo.es, schimbam telefoane si adrese mail si putem comunica fara sa-i mai deranjam pe ceilalti, dar si pentru a putea schimba informatii... ATENTIE: este yahoo.es si nu yahoo.com!!!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #193 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 19:32 »
Multumim frumos, si ora si locul sunt Ok.ptr mine !

Offline DAPHNICO

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #194 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 19:34 »

1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5

Cel mai bun loc de plecare este parcarea benzinariei AGIP de langa statia de metrou Pacii.

Avand in vedere ca traseul la ducere este foarte frumos as propune ca ora de plecare ora 7:30. Poate fi si 8:00, daca considerati ca este prea devreme... Puteti propune si alte ore...

Eu vin din cartierul Tineretului si va pot lua din drum. Plec de la Sincai si trec pe la Piata Unirii, Opera, Gradina Botanica, Apaca, Lujerului, AGIP Pacii. Nu ar fi o problema sa va iau de pe traseu. Cu conditia sa fim punctuali...

Multumim mar.drag !

Este in regula  7.30 ora de plecare,  iar eu chiar de la Agip Pacii ma voi urca la bord.  :)
Mailul meu este daph_nico@yahoo.com.
Nico