Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
EmBo:
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 2, ora 9.45
Dupa o noapte lunga de lupte crancene cu dusmanii galactici (mancare, bautura, oboseala de pe drum), folosind armele din dotare (dans, veselie, distractie, buna dispozitie), decarati clar castigatori spre dimineata, dupa un somn scurt, dar adanc, ne pregatim de alte confruntari: tiroliana, mountain bikes, prepararea zacustei si a gemului de macese si cine stie ce alte dihonii interplanetare.
Va tinem la curent.
EmBo:
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 2, ora 16.30
Am depasit cu brio toate obstacolele de astazi: tir cu arcul, zacusa, mustul si painea de casa, tiroliana si mountain bikes. Nu ne-a fost usor, dar am biruit. Este foarte adevarat ca este o victorie "a la Pirus", adica am lasat si noi in batalii o parte insemnata din energia noastra, iesind epuizati (dar fericiti) din toate incercarile.
Ne-au biruit insa (si o spunem rusinati) bucatele de la masa de pranz: supa de gaina, varza cu ciolan si celebra placinta henclesch. Am capitulat demn, lasandu-ne cotropiti de hoardele de kiloacalorii spatiale, de pe planeta extraterestra ARDEAL. E alta lume!
EmBo:
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 3, ora 00.40
Mesaj Cape Canaveral catre nava intergalactica "Sarbatoara recoltei 3":
Este trecut de miezul noptii, resursele va sunt pe terminate, maine (adica astazi) trebuie sa va intoarceti pe pamant si inca nu dormiti?!? Treceti imediat in casulele criogenice la somnic!
Raspunsul navei amiral a flotei SIBIEL:
Petrecerea e in toi, vom parasi constelatia Dans-si-voie-buna doar morti de oboseala, spre dimineata! Nu ne mai deranjati cu mesaje neserioase, sau veti simti forta dezlantuita a fortei "SINGLES-CAMP".
Brrrrr!!!
EmBo:
Jurnal de bord,
Sibiel, ziua stelara 3, ora 12.20
Gata, alimentarea cu combustibil (ciorba de vitel, cu smantana) a fost efectuata si intoarcerea pe Terra poate sa inceapa. Capsulele individuale sunt pregatite pe platforma de lansare catre Bucuresti, Timisoara, Onesti, Bacau, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Pitesti, Ploiesti si alte destinatii pamantesti. In curand ne vom lua ramas bun de la locuitorii planetei Sibiel (Samiza, Gigi, Iulian, Felician), care ne-au gazduit 3 zile de vis in spatiul lor extra-galactic.
Multumim si ramanem convinsi ca vom repeta aventura anul viitor.
wonderland:
embo, esti tare!
Jrnalul tău de bord m-a transbordat în Sibiel Treck, și mi-a oferit scântei de imagini de la sărbătoarea voastră Singles Star.
Să vă fie intrarea în atmosfera terestră lină și aterizarea ușoară!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă