Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (34/78) > >>

Sherban:

--- Citat din: aprilie din Luni, 09 Septembrie 2013, 18:38 ---mar.drag.5, vazusem la un moment dat ca si Sherban si-a exprimat intentia de a merge cu noi. Cred ca in acest moment lista arata asa:

1. aprilie
2. Stefic
3. Sherban
4. embo
5.
6.

--- Terminare citat ---

Sherban:
da, acesta e mesajul

Multumesc frumos aprilie ca m-ai trecut pe lista. confirm prezenta...din pacate nu am mai primit nicio notifcare de pe site si am crezut ca nu se mai intampla nimic pe aici..si uite asa, sa vad azi ca era gata sa pierd locul, daca nu era aprilie..  :flori:
plus "distractia" si replicile de pe aici..vad ca toata lumea a intrat deja in dispozitie :)

wonderland:
păi, sherban, verifică butonul ăla de notify, am impresia că functionează cand vrea el, sau contează când il activezi.
e adevărat au mai fost si ceva tulburări cu site-ul, acum s-a mai asezat.
Sau si mai bine, intră din cand in cand să vezi ce s-a mai petrecut. mai ales când stii ca ești pe lista intr-o actiune :flori:

hai, că văd că faceți gască mare si veselă. să vă distrați bini di tăt!

Sherban:
multumesc wonderland, ai dreptate nu am mai verificat, dar recunosc m-am bazat ca activasem "notify" me :)
in rest cu distractia, vei afla cu siguranta cum a fost :) sper sa tina si vremea cu noi

aprilie:

--- Citat din: Sherban din Vineri, 13 Septembrie 2013, 11:44 ---Multumesc frumos aprilie ca m-ai trecut pe lista. confirm prezenta...din pacate nu am mai primit nicio notifcare de pe site si am crezut ca nu se mai intampla nimic pe aici..si uite asa, sa vad azi ca era gata sa pierd locul, daca nu era aprilie..  :flori:

--- Terminare citat ---

Pentru putin, Sherban … dar multumirile tale mi-au facut ziua mai frumoasa caci nu prea sunt rasfatata pe aici …  :flori:

Daca la ultima notificare pe care ai primit-o ai accesat link-ul nefind logat atunci nu vei mai primi alte notificari. Deci trebuie sa fii intotdeauna logat cand urmaresti un topic pentru a primi notificarile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă